Connect with us
--------

Aplicatii telefoane Android

Cateva aplicatii noi si interesante pentru telefoanele Android

Published

on

Cateva aplicatii noi si interesante pentru telefoanele Android, am facut o scurta selectie si le vedeti si voi in cele ce urmeaza. Desi magazinul Google Play este plin de aplicatii, nu chiar toate sunt cu adevarat utile. Ba chiar putem spune ca este fix pe dos, putine sunt cele pe care te poti baza si te ajuta la nevoie sau te invata ceva.

Inainte de a va prezenta cateva titluri, va spun si o serie de statistici interesante. In acest moment, Google Play are 2.33 milioane de aplicatii si 442.000 jocuri. 96.2% dintre aceste aplicatii sunt gratuite, un procent important. Pentru jocuri, anul 2017 a fost cel mai bun. Atunci erau listate nu mai putin de 735.000 titluri.

Advertisement

aplicatii noi si interesante pentru telefoanele android

Acum, sa vedem o serie de aplicatii care va pot ajuta in diverse situatii, am selectat mai multe categorii si majoritatea sunt gratuite, insa unele au reclame in interior. Nu trebuie sa nu le bagam in seama pe cele care au publicitate, pana la urma trebuie sa platim si dezvoltatorul. Grav este cand aplicatia respectiva este facuta special pentru reclame!

Aplicatii noi si interesante pentru telefoanele cu Android – august 2022

Aplicatia Raise To Answer

Aceasta iti ofera un mod mai simplu de a raspunde la telefon si este utila atunci cand ai mainile ocupate si nu poti apasa sau glisa pe display. Dezvoltatorul sustine ca nu sunt reclame in interior si ca nici nu trebuie sa facem multe setari pentru a o putea folosi. Simplu si util!

Advertisement
Aplicatia Nothing Iconpack

Daca sunteti fanii noului telefon dar momentan nu l-ati cumparat, trebuie sa aflati ca puteti sa-l transformati pe cel actual intr-un Nothing Phone. Nu total, dar cel putin la nivel vizual. Aplicatia costa aproximativ 5 lei, adica nu o avere. Dar fiind platita, inseamna ca este mai de calitate si nu are reclame in interior.

Aplicatia Find Location By Phone Number

Aceasta aplicatie poate fi utila pentru intreaga familie si promite sa afiseze automat locatia printr-un mesaj pe WhatsApp. Fiecare membru al familiei poate instala aplicația, poate defini un mesaj specific la care Waloc va răspunde automat cu locația curentă la acel mesaj prin WhatsApp. Poate sa-ti gaseasca si dispozitivul pierdut!

Advertisement
Aplicatia Undo Notification

Am fost intrebat de cateva ori cum pot fi readuse notificarile pe care le-ai respins fara sa vrei! Aceasta aplicatie poate fi o solutie si promite un restore al oricarei notificari sterse, orice aplicatie! Costa 6.99 lei, dar cred ca este buna pentru cei ce folosesc mult telefonul mobil si sunt asaltati de mesaje.

Aplicatia XSCamera: Record Privately

Daca vrei sa filmezi fara ca din jurul tau sa-si dea seama, aceasta poate fi solutia. Utilizeaza camera video fara ca ecranul sa fie activat sau o poate face atunci cand este coborata in fundal. Mai exact, te poti preface ca citesti un mesaj sau te uiti la un clip video, dar sa si filmezi in acelasi timp! Este gratuita.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
2 Comments
Advertisement

Trebuie sa citesti si: