Connect with us

Telefoane Chinezesti

Ce au facut cei de la Vernee in cadrul MWC 2018?

Published

on

Asa cum deja stim, MWC 2018 a avut loc Barcelona, una dintre cele mai influente expoziții din lume în domeniul comunicațiilor. Multe companii au lansat si etalat cele mai recente tehnologii de varf. Printre restul producatorilor care si-au expus cele mai recente produse, si-au facut loc si cei de la Vernee.

Ce au facut cei de la Vernee in cadrul MWC 2018?Brandul Vernee este un brand internațional si destul de tânăr, dar cu o dezvoltare rapida, fondat de compania de tehnologie Newbund în anul 2016. Sediul central este situat în Shenzhen, China. Dupa doi ani de dezvoltare, compania si-a gasit o poziție ferma pe piața de telefonie mobila și își continuă eforturile pentru o dezvoltare pe termen lung.

Ce au facut cei de la Vernee in cadrul MWC 2018?

In cadrul MWC 2018, cei de la Vernee si-au expus cele mai noi modele de telefoane mobile si Apollo 2 a fost vedeta standului, terminal considerat un adevrat flagship.

Vernee Apollo 2 este echipat cu un ecran Sharp,  edge to edge cu o diagonala de 5.99 ” TDDI, raport18: 9, unibody, all-metal, cel mai recent procesor Helix X30 cu 10 nuclee și memorie de 6 GB + 128 GB ROM. Se poate spune că Apollo 2 atinge nivelul de top, atat din punct de vedere al dotarilor, cat si al aspectului. În plus, marca Vernee se concentreaza asupra detaliilor și actualizarea sentimentului de calitate / design al produselor.

Advertisement

Ce au facut cei de la Vernee in cadrul MWC 2018?

Pe langa modelul Vernee Apollo 2, compania a prezentat si alt terminal, V2. Vernee V2 vine ca un upgrade al seriei V, ceea ce înseamna ca la acest model, au fost adaugate patru camere și un display cu margini subtiri. Este un telefon cu un design rar intalnit printre modelele rugged si reprezinta direcția viitoare de dezvoltare în acest domeniu.

Ce au facut cei de la Vernee in cadrul MWC 2018?

În cadrul standului 6K40, au putut fi vazute si modelul T3 din seria T, M7 din seria M și V3 din seria V, care sunt și ele produse noi si interesante. În plus, au existat multe alte modele la stand pentru cei ce au dorit sa le testeze!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171