nofollow

Cel mai interesant telefon chinezesc de la MWC 2018 – Ulefone T2 PRO, acest model are partea de sus a ecranului decupata, insa marginile ecranului sunt inexistente. Avand in vedere toate astea, putem spune ca telefonul Ulefone T2 PRO se poate lua la intrecere la acest capitol cu nume grele din industrie.

ulefone t2 pro

Cu toate ca este un telefon “chinezesc” produs de catre o companie de la care nu prea avem mari pretentii, telefonul arata extrem de bine. Insa, cred ca la capitolul software, cei de la Ulefone mai au de lucrat.

Spre exemplu, observam in partea de sus a ecranului cateva iconite. Daca ne uitam cu atentie, ne dam seama ca sistemul de operare nu este customizat asa cum trebuie si nu este adaptat unui display cu “breton”. Iconita modului “vibratii” nu este afisata complet, ora este si ea putin “denaturata”.

CITESTE SI:  Cel mai ieftin telefon cu notch waterdrop, Doogee Y8

Probabil ca mai exista in meniul lui Ulefone T2 PRO astfel de mici probleme. Cu toate astea, nu discutam despre un prototip. El este lansat oficial si va intra in curand in oferta magazinelor. Mai jos vedeti si detaliile tehnice, apoi o galerie foto si un clip video.

  • Procesor de tip MediaTEK Helio P70
  • Display cu diagonala de 6.7″ (!), raport 19:9
  • 8GB RAM si 128GB RAM
  • Android 8.1
  • Acumulator de 5000 mAh
  • Camere cu senzori de 21 si 13MP
  • Pret de lansare, 350 USD

ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro ulefone t2 pro

25 COMENTARII

  1. da ,asta zic si eu ca e telefon ,dar in mana celor care lau testat acolo la barcelona nu pare de 6,7″(probabil din cauza raportului 19:9)

  2. La design arata bine , dar asa cum e mentionat in articol are probleme sa soft la care sper ca o sa mai lucreze totusi inainte sa il lansese pe piata , ar fi pacat sa fie asta o piedica in vanzare

  3. Da, ai dreptate, am verificat. Am avut o zi infernala si din graba am tastat varianta scurta, fara ro. Am trimis acuma de pe gmail, unde te aveam si in agenda. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree