Dupa ce nu cu mult in urma au lansat 3 noi telefoane si anume Le2, Le Pro 2 si Le Max 2 cei de la LeEco (fostul LeTv) au in productie si o bicicleta.
Le Syvrac
u este o bicicleta obisnuita si nu prea ;), are integrate mai multe componente hardware cum ar fi un display de 4″ , un difuzor sau senzori pentru masurarea ritmului cardiac si ruleaza pe platforma Android, modificata special pentru bicicleta.

LeEco-android-bike-5 Ce fac producatorii de smartphone-uri cand nu fabrica telefoane? Fabrica biciclete!
Avem la dispozitie mai multe butoane atat pe cadrul bicicletei cat si pe manere iar ecranul de 4 inch ascunde nu mai putin de 4GB de memorie RAM. Nu va asteptati sa efectuati un apel cu ajutorul bicicletei sau sa va jucati pe ecran, el fiind folosit pentru a asculta muzica, pentru a afisa rezutatele trimise de senzori, pentru navigare – avand harti incorporate, afisarea temperaturii si conditiilor meteo si altele. Are cu siguranta un design futurist, beneficiaza de o lanterna LED iar pe manere, langa schimbator sunt asezati senzorii pentru masurarea ritmului cardicac.
Super Bike a Ce fac producatorii de smartphone-uri cand nu fabrica telefoane? Fabrica biciclete!
Probabil bicicleta va incorpora si o aplicatie pentru fitness tinand cont de kilometrii parcursi, caloriile arse, posibil monitorizare cardiaca, etc. Avem la dispozitie si o aplicatie pentru smartphone ce se conecteaza la bicicleta, aplicatia continand si o functie anti-furt care iti arata mereu locatia prin intermediul modulului GPS. In ciuda a cea ce stim despre producatorii chinezi, ca fac lucruri bune si ieftine, aici nu se respecta regula in totalitate deoarece pretul bicicletei este de 6155 dolari, cam mult cred eu pentru o bicicleta, dar sunt sigur ca nu va duce lipsa de fani!

Ce fac producatorii de smartphone-uri cand nu fabrica telefoane? Fabrica biciclete!
CITESTE SI:  Allview X5 Soul PRO - doua camere si inteligenta artificiala

2 COMMENTS

  1. Pai trebuie sa tinem cont si cu ce piese este echipata bicicleta.Nu oricine ar da atatia bani pe o bicicleta care are doar un ecran pe ea si arata bine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree