Acasă Telefoane Chinezesti

Ulefone Future pret special pentru o perioada limitata de timp

5

Ulefone Future are un pret bun in data de 4 mai, chiar mic as putea spune, asta raportat la specificatiile sale tehnice. Ulefone Future este de altfel unul dintre telefoanele pe care eu am pus ochii inca de cand el a fost lansat si asta deoarece este chiar un telefon performat si cumva atipic fata de ceea ce stim noi in legatura cu aceste telefoane mobile.

Everbuying.net este primul magazin ce anunta aceasta promotie, promotie pe care o anticipam recent, pretul este impartit in mai multe etape ca sa spun asa. Iata despre ce este vorba. In data de 4 mai, pretul va fi de numai 199USD, adica 800 de lei, in data de 5 mai si pana pe 25 mai pretul va creste pana la 239 USD, apoi Ulefone Future va costa 269.99 USD. Asadar, daca doriti acest telefon, in data de 4 mai cred ca este cea mai buna ocazie, mica problema este aceea ca numai 40 de bucati sunt la pretul de 199 USD.

h

Legat de specificatiile sale tehnice, am tot vorbit aici pe site si va las cu tabelul complet:

[komper pid=106 category=1]

ff

Este clar ca vorbim despre ceva atipic in acest caz si spun ca ecranul face toti banii, practic este un edge to edge in adevaratul sens al cuvantului, destul de rar intalnim asa ceva. Desi nu am gasit detalii legate de raportul suprafata frontala vs ecran, tind sa cred ca este in jur de 85 la suta ceea ce ar insemna ca Ulefone Future este sus de tot in top. PROMOTIA ESTE AICI, puteti arunca un ochi si AICI.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.