Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce face inelul inteligent Galaxy Ring de la Samsung?

Published

on

Ce face inelul inteligent Galaxy Ring de la Samsung? Este un mic gadget chiar interesant la prima vedere, desprins si el parca din filmele SF. Exista ceasuri inteligente si bratari smart, dar acestea parca le inlocuiesc pe cele originale si oricum, eram familiarizati cu un astfel de accesoriu.

Insa, un inel fara un display pare cat se poate de interesant, dispozitiv care trebuie sa comunice cumva cu telefonul mobil sau cu alt gadget.

Samsung se pare ca a inregistrat deja acest patent si asta s-a intamplat acum cativa ani. Conform surselor, lansarea lui Galaxy Ring ar urma sa aiba loc anul viitor, 2024, probabil la inceput si in acelasi timp cu noua serie de telefoane, S24.

Advertisement

Potrivit unor informatii recent dezvaluite de Naver, Samsung va incorpora numeroase functii de monitorizare a sanatatii. Conform documentelor de brevet, inelul Galaxy Ring ar putea fi echipat cu senzori ECG si PPG, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a verifica ritmul cardiac si de a urmari temperatura corpului.

Aceste dotari aliniaza noul produs de la Samsung cu specificatiile actualului lider pe piata inelelor smart, Oura Ring 3 (pret de 300 USD, foto jos).

Ce face inelul inteligent Galaxy Ring de la Samsung?

Dar posibilitatile inelului Galaxy Ring nu se opresc aici si un alt brevet mai vechi al producatorului din Coreea de Sud sugereaza ca acest mic accesoriu ar putea suporta si integrarea cu produse de tipul Smart Home.

Advertisement

Ce face inelul inteligent Galaxy Ring de la Samsung?

Astfel, posesorii de Galaxy Ring ar putea avea la dispozitie optiunea de a controla diverse gadgeturi inteligente din locuinta, precum televizoarele, aparatele de aer conditionat, lumini, etc. Cu alte cuvinte, Samsung ar putea sa aduca tehnologia wearables la un nivel cu totul nou si extrem de interesant.

Acum, putem discuta putin si despre preturi. Desi nu au fost comunicate oficial, ne putem gandi ca nu are cum sa coste mai putin fata de cele existente deja pe piata, adica aproximativ 300 USD, pret aparent cam mare pentru un gadget inteligent, dar care nu poate face chiar foarte multe…

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des