baterie

Am inceput sa vad OPPO chiar si cand visez. Ce fel de strategie au?

oppo oneplus

Asta nu inseamna ca OPPO nu are o strategie corecta, poate eu nu o inteleg si problema este la mine. Observ ca au intrat cat se poate de mult si cu putere mare pe piata din Romania. Multe telefoane din oferta celor de la Digi sunt sub brand OPPO, reclame peste tot si destul de agresive.

Si chiar intr-un Orange Shop am vazut telefoanele OPPO scoase la inaintare si tricourile angajatilor cu acest logo. Ei m-au contactat si mi-au propus sa fac recenzii video pentru o serie de telefoane, dar din pacate, tipmul nu-mi permite. Chiar sunt curios sa vad in detaliu cum sunt lucrate si ce soft au.

oppo romania

Problema este ca strict din punctul meu de vedere, telefoanele lor sunt usor cam scumpe. Scumpe in comparatie cu concurenta si ma gandesc aici la Xiaomi. Caci nu cred ca au alta concurenta in segmentul mid-range. Poate Samsung, dar in cazul lor lucrurile sunt mai simple. Cine vrea un Samsung sau este fanul acestui brand, nu se va mai uita in alta parte.

Am inceput sa vad OPPO chiar si cand visez. Ce fel de strategie au?

Reclama agresiva pe care o practica nu este chiar ieftina si costurile se regasesc in pretul final al telefoanelor. Si pretul il platim tot noi, clientii finali. Observ (foto sus) acum chiar si un banner cat se poate de mare in pagina telefoanelor mobile din cadrul eMag.

Am inceput sa vad OPPO chiar si cand visez. Ce fel de strategie au?

In acest moment (aprilie 2021 / eMag), cel mai scump telefon al lor este OPPO Find X3 Neo (foto sus). Costa 4149 lei si are procesor Qualcomm Snapdragon 765G. Cel mai accesibil este un OPPO A12 (foto jos) cu pret de 549 lei.

Am inceput sa vad OPPO chiar si cand visez. Ce fel de strategie au?

Mi-am cam dat seama de ceea ce vor sa faca inca din momentul in care au intrat pe piata din Romania si chiar am mai spus cu alte ocazii ca au ganduri serioase. Mai multe nu prea am sa spun pentru moment, chiar sunt curios sa vad daca toate aceste campanii ale lor vor da roade si OPPO va deveni un nume in Romania si un concurent de temut pentru restul producatorilor. Le urez succes!