Acasă Stiri Android Si Noutati Ce magazin vinde cel mai scump Samsung Galaxy S6

Ce magazin vinde cel mai scump Samsung Galaxy S6

0
nofollow

Ce magazin vinde cel mai scump Samsung Galaxy S6 – Peste tot gasesti articole de genul “Unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S6” dar nimeni nu se intreaba din curiozitate ce magazin online vinde acest super telefon cel mai scump…

Teoretic, mai toate magazinele online principale ar trebui sa vanda acest telefon la acelasi pret, asta daca ne gandim ca telefonul a starnit ceva interes pe piata locala si nu este bine sa “te arunci la pret” asa cum se zice mai popular deoarece telefonul este unul cu pret mare oricum.

Am cautat pentru acest articol pe cateva dintre cele mai importante magazine online din Romania Samsung Galaxy S6, si iata cine vinde cel mai ieftin acest telefon dar si cel mai scump! Am selectat asa cum spuneam principalele magazine online din Romania: eMag, Flanco, Cel.ro, StradaIT, MarketOnline, evoMAG si Quickmobile.ro. 

76uyyytfd Ce magazin vinde cel mai scump Samsung Galaxy S6

Pentru ca totul sa fie ok, am selectat acelai model de telefon si avand culoarea identica. Adica, Samsung Galaxy S6 de 32 GB, culoarea alba. Iata ce a iesit:

[wpsm_colortable color=”orange”]

MAGAZIN PRET
MarketOnline.ro 3198.90 lei
eMAG.ro 3299.90 lei
Flanco.ro 3299.90 lei
CEL.ro 3299.90 lei
evoMAG.ro 3299.00 lei
StradaIT.ro 3499.90 lei
Quickmobile.ro  3499.90 lei

[/wpsm_colortable]

*preturi valabile in 21.04.2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here