Acasă Stiri despre telefoane Flagship killer, Nothing Phone, data de lansare si cateva detalii

Flagship killer, Nothing Phone, data de lansare si cateva detalii

0

Nothing Phone, un smartphone care va incerca sa atraga atentia printr-o serie de detalii pe care alte modele nu le ofera. Asa este si normal, discutam despre un prim telefon, al unei noi companii. Aceasta a fost fondata de catre Carl Pei, cel ce a pus bazele OnePlus.

Si primul OnePlus s-a bucurat de un real succes, putem spune ca reteta este cunoscuta. Desi oficial nu ne-au fost date foarte multe detalii, exceptie facand parteneriatul cu Snapdragon si faptul ca va rula Nothing OS, o interfata customizata a sistemului de operare Android.

Acum, multumita publicatiei AllRound-PC, aflam o serie de date noi. Acestea vin si de la Max Jambor, cel ce in trecut a mai oferit informatii exacte legate de telefoanele OnePlus. Conform acestuia, lansarea telefonului Nothing Phone ar urma sa aiba loc in luna iulie 2022 si se va vinde la un pret de aproximativ 500USD. Va exista si o versiune cu carcasa transparenta.

Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, acesta ar urma sa fie procesorul, unul nou lansat si care deja se afla in interiorul lui OPPO Reno 8 PRO. Inca nu stim ce scor in AnTuTu ar obtine acest smartphone sau noul procesor, insa cunoastem ca este usor sub Snapdragon 865, varf de gama in anul 2020. Posibil in jur de 700.000 de puncte.

Interesant este ca noua companie (Nothing) a achizitionat Essential, un brand fondat de catre Andy Rubin si care a lansat modelul Essential PH-1, smartphone cu un design mai atipic, asa cum va fi si acest Nothing Phone. Deja exista in Google Play un launcher dedicat pentru noul model asteptat cu interes vara aceasta, poate di descarcat si instalat pe aproape orice telefon.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Nothing Phone
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
flagship-killer-nothing-phone-data-de-lansare-si-cateva-detaliiNothing Phone, un smartphone care va incerca sa atraga atentia printr-o serie de detalii pe care alte modele nu le ofera. Asa este si normal, discutam despre un prim telefon, al unei noi companii. Aceasta a fost fondata de catre Carl Pei, cel ce...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.