baterie

Ce mi-am mai cumparat de pe eBay – controller interesant pentru PC

Ce mi-am mai cumparat de pe eBay - controller interesant pentru PC

Din cand in cand, mai navighez pe eBay si imi mai cumpar cateva gadgeturi ieftine ce nu depasesc cativa zeci de dolari si imi e destul de teama sa cumpar de aici produse scumpe deoarece mai sunt si vanzatori neseriosi…Oricum, aici ar fi mult de discutat deoarece riscul este unul destul de mic, insa exista.

Din acest motiv, prefer sa am un contact direct cu un magazin si nu cu vanzatorul – magazinul si eventual PayPal, insa putine sunt produsele de pe eBay ce se regasesc si in oferta gearbest.com sa spunem si cand am nevoie sau vad ceva interesant, tot la eBay accesez.

UPDATE – POZE

IMG_20160822_222457

IMG_20160822_222454

Asa am facut si de curand cand am achizitionat un controller interesant pentru PC, practic este un dispozitiv ce se ataseaza in partea din fata a calculatorului, un gadget cu un displey LCD color de 5.5″ pe care se afiseaza diferite informatii.

 

Inca nu l-am primit, dar cand imi va ajunge acasa voi face si un scurt material de unboxing plus niste poze reale si ceva pareri personale, poate intereseaza pe cineva. Eu nu am neaparata nevoie de el, insa mi-a placut cum arata si am ales acest model deoarece are si 2 porturi USB 3.o incluse, acestea sunt utile pentru mine deoarece asa voi avea mai la indemana aceste porturi USB, carcasa pe care o am acum nu are in partea din fata asa ceva.

 

Asa arata produsul si pe acest display putem vedea ora exacta, temperatura procesorului, temperatura intregului sistem, dar si cand hard disk-ul lucreaza sau cand ventilatorul carcasei este activ.

 

Se alimenteaza direct la sursa calculatorului si restul conexiunilor sunt disponibile daca veti mufa direct pe placa de baza conectorii cu care vine acest dispozitiv. Cele 2 porturi USB trebuie si le conectate direct pe placa de baza, asta si in functie de modelul placii de baza, gadgetul este fabricat din aluminiu si sper sa fie destul de calitativ, mai ales partea de display!

Prea multe informatii tehnice nu am aflat din pagina magazinului, ramane sa vin cu detalii legate despre el atunci cand il primesc, prea multe nu face el insa mi-a placut cum arata!

456456

Nu a costat mult, in total putin peste 20 de dolari si pretul este unul bun, ramane de vazut cat de calitativ este acest controller pentru PC. Daca sunteti interesati, am sa pun link catre produs in zona comentariilor.