baterie

Vorbim si despre cateva modele de casti, de fapt sunt cu sutele!

Vorbim si despre cateva modele de casti, de fapt sunt cu sutele!

Cei de la tomtop.com vand si casti audio sub diferse forme sau branduri, oferta este destul de bogata si cred ca sunt sute de astfel de produse. Ele sunt disponibile atat din depozitele magazinului din China, insa sunt modele care apar ca fiind disponibile si pe terioriul UE, avantajul aici ar fi acela ca nu se percep taxe vamale, transportul este gratuit pentru aproape toate modelele.

Pretul creste destul de putin daca se alege livrarea din depozitele aflate pe teritoriul Uniunii Europene, in partea din stanga a paginii vedem si detalii legate despre stocuri si putem selecta sa cautam anumite produse aflate in anumite depozite.

er

Desigur ca nu am cum sa ma pronunt in legatura cu calitatea acestor casti si numai cine a cumparat astfel de gadeturi o poate face, de altfel este destul de greu sa faci un review pentru o pereche de casti deoarece fiecare asculta alt gen de muzica, unii prefera sunetele mai joase, altii mai inalte, etc. Probabil ca pentru cei mai putini pretentiosi, aceasta oferta este destul de completa.

 

Exista si casti speciale pentru motociclisti, pentru cei ce pertec multe ore in fata calculatorului jucand online, casti clasice, casti cu bluetooth, casti in ear, etc. Oferta fiind variata, cred ca si din punct de vedere al aspectului avem de unde alege, preturile sunt chiar mici si numai cateva produse ajung sa coste peste 70 de dolari, cea mai ieftina pereche costa sub 2 dolari. 

TOPheadset este codul ce scade pretul tuturor produselor!

erer

Spre exemplu, perechea de casti de mai sus costa sub 10 dolari si pretul pare unul ok avand in vedera ca vorbim despre o pereche de casti cu radio FM integrat dar si cu conectivitate wireless plus diverse alte functii.

Desi nu ma astept la o calitate a sunetului impresionanta ci mai mult mediocra, perechea de casti de mai jos poate fi o alegere destul de ok pentru cei cu bugete limitate, pereche de casti cu USB si indicator LED, pretul este de numai 8.63 USD.

Desigur ca in acest articol am arata numai o foarte mica parte din toata gama de casti disponibila in cadrul magazinului tomtop.com si sunt in jur de 300 de modele diferite. Oferta completa este disponibila AICI, nu uitati nici de cuponul TOPheadset.