Connect with us

Ce pret are cureaua cu aplicatie si functie de aer conditionat sau mai corect spus, racitor corporal, un gadget care a fost lansat acum cateva zile si pe care l-am putea numi cel putin interesant.

Acum, nu stiu cat succes va avea si cata lume va decide sa apeleze la asa ceva, pretul nu este chiar exagerat, chiar daca pe alocuri se apropie de cel al unui aer conditionat clasic. Numai ca pe acesta nu-l poti lua cu tine pe strada, il lasi acasa sau in masina.

Si cum verile din Romania sunt din ce in ce mai fierbinti, nu vad de ce nu am apela la aceasta metoda de a ne racori, una desprinsa din filmele SF. Are un design reusit, cateva functii avansate, tehnologii moderne, inclusiv aplicatie pentru telefonul mobil.

Ce pret are cureaua cu aplicatie si functie de aer conditionat

Carcasa centurii include un material PCM (material cu proprietatea de a schimba faza), care absoarbe caldura, fiind echipata cu o serie de ventilatoare. Fluxul de aer generat de aceste ventilatoare este directionat in sus, de-a lungul corpului, pe masura ce aerul paraseste orificiile. Dispozitivul are o greutate de doar 488 de grame si sufla aer cu o viteza care poate atinge pana la 5 metri pe secunda.

Ce pret are cureaua cu aplicatie si functie de aer conditionat

Materialul PCM, cunoscut si sub numele de material cu schimbare de faza, este o substanta cu capacitatea de a stoca si elibera cantitati semnificative de energie sub forma de caldura sau frig. Aceste materiale pot absorbi si elibera caldura in timpul procesului de schimbare a starii, adica de la solid la lichid sau de la lichid la gaz si invers.

Ce pret are cureaua cu aplicatie si functie de aer conditionat

Gloture, compania care a dezvoltat si a lansat acest gadget numit WearCool, afirma ca bateria (5000 mAh) dispozitivului poate asigura pana la 17 ore de functionare neintrerupta. Centura este dotata cu o banda elastica reglabila, potrivita pentru talii cuprinse intre 70 si 105 centimetri. Pretul de lansare, 235 USD, in jur de 1000 lei.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!