Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicatia care iti spune cat de sanatos este telefonul tau

Published

on

Aplicatia care iti spune cat de sanatos este telefonul tau, este disponibila in mod gratuit si surprinzator (sau nu) are o nota aproape de maxim si a fost descarcata de peste 5 milioane de utilizatori. Am instalat-o si eu, am testat-o si pot spune ca este complexa si unica, face o multime de teste.

Cred ca este utila atunci cand vrei sa vezi cu adevarat daca telefonul tau are ceva probleme, in cazul in care doresti sa achizitionezi un smartphone second hand sau pur si simplu, daca vrei sa descoperi toate secretele terminalului.

Sunt disponibile peste 40 de teste pe care ei le numesc inclusiv profesionale, practic iti verifica aproape tot ce se poate si in tot acest timp, aplicatia Phone Doctor Plus te implica in acest proces. Va trebui sa interactionezi si sa urmezi procedurile pe care ti le indica.

Advertisement

Aplicatia care iti spune cat de sanatos este telefonul tau

Testul dureaza cateva minute, timp in care sunt testate aproape toate componentele esentile ale telefonului mobil. Ecranul, partea de touch/multitouch, elementele de conectivitate, accelerometrul, giroscopul, senzorii de lumina, NFC-ul, reteaua celulara, difuzorul si microfonul.

Urmeaza camera frontala si cele principale, lanterna, microfonul, difuzorul, butoanele, etc. Exista si un test profesional, dar va trebui sa va faceti un cont si sa va logati pentru a-l utiliza. Insa, cred ca cel standard este destul de stufos si pare a fi o aplicatie unica in acest sens.

La final, va va intocmi un raport din care veti afla ce componente functioneaza asa cum trebuie si care au picat testul. Eu l-am facut la repezeala si nu am urmat exact instructiunile pe care mi le-a dat, rezultatele le vedeti in capturile de mai sus, sunt anumite teste care nu au fost trecute cu succes.

Advertisement

In plus, va arata detalii amanuntite despre telefonul pe care-l detineti, inclusiv viteza de citire/scriere a memoriei interne, dar si date utile despre RAM. Aplicatia aceasta este gratuita in Google Play, daca doriti sa o instalati cautati acolo Phone Doctor Plus.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des