Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce pret are Noise Luna, inelul inteligent

Published

on

Ce pret are Noise Luna, inelul inteligent

Ce pret are Noise Luna, inelul inteligent care tocmai a fost lansat. Dar un astfel de gadget ar pregati si Samsung anul viitor, probabil ca vom ajunge sa purtam asa ceva si treptat sa renuntam la bratarile fitness! Practic, multe dintre functiile pe care le au acele produse le ofera si un inel smart.

Initial, produsul a fost accesibil doar pentru cei care au optat pentru un Pass de Acces Prioritar, care oferea diverse beneficii, inclusiv reduceri si asigurari pentru daune. Acum, inelul a fost pus in vanzare si poate fi achizitionat de pe site-ul oficial al companiei, gonoise.com, la pretul de 180 USD.

Inelul inteligent Noise Luna

Ce pret are Noise Luna, inelul inteligent

Inelul inteligent este construit din titan de calitate militara si are un strat de protectie asemanator diamantului, care il face rezistent la zgarieturi. Este rezistent la apa pana la o adancime de 50 de metri. Designul sau optomecanic include trei LED-uri si doi senzori PD, care asigura o aliniere precisa a senzorilor optici.

Advertisement

Ce pret are Noise Luna, inelul inteligent

Daca ne gandim la monitorizarea sanatatii, inelul vine echipat cu un senzor PPG si un accelerometru pe 3 axe. Compania afirma ca a dezvoltat algoritmi speciali care permit inelului sa urmareasca o serie de metrici legate de sanatate, inclusiv ritmul cardiac, modelele de somn si diverse alte date biologice.

Un alt aspect interesant este introducerea unei metrici noi, denumita “starea de pregatire”, care evalueaza sanatatea holistica a utilizatorului.

Inelul se poate conecta la telefoanele compatibile prin intermediul aplicatiei NoiseFit si foloseste tehnologia Bluetooth Low-Energy pentru conectivitate. Este compatibil cu versiunile de sistem de operare Android 6 si iOS 14 sau mai noi. Durata de viata a bateriei este un alt punct forte, putand functiona pana la o saptamana cu o singura incarcare de 60 de minute.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des