Connect with us

Stiri despre telefoane

McDonalds Pallady un nou restaurant DriveThru in Bucuresti

Published

on

McDonalds Pallady un nou restaurant DriveThru in Bucuresti – McDonalds deschide in Romania magazinul cu numarul 90! Marea deschidere a avut loc astazi, 26 noiembrie 2021 si restaurant de tip Drive-Thru este situat in cartierul Pallady din București. Toata investitia s-a ridicat la 9.5 milioane lei.

Este un restaurant Smart, dotat cu ecrane digitale pentru prezentarea interactiva a produselor sau a ofertelor. Cele 6 kiosk-uri de tip digital le permit clienților sa plaseze o comanda intr-un mod rapid sau sa utilizeze cardul bancar si chiar sa scaneze aplicația McDonalds.

Exista si sectiunea MyM Rewards pentru puncte de loialitate, care ulterior se transforma în produse și meniuri din partea casei. Restaurantul este dotat si cu o statie pentru incarcarea masinilor electrice.

Advertisement

McDonalds Pallady – deschide

McDonalds Pallady un nou restaurant DriveThru in Bucuresti

Cu fiecare deschidere de restaurant, venim în întâmpinarea clienților noștri cu un spațiu modern, digitalizat și un meniu diversificat, dar și cu noi oportunități de muncă pentru comunitatea locală. McDonald’s Pallady este poziționat într-un punct strategic al capitalei, spre ieșirea din oraș și le va oferi tuturor celor care ne trec pragul acces la cele mai noi tehnologii, pentru o experiență la standarde înalte.

Rețeaua noastră națională ajunge la 90 de restaurante, iar până la finalul anului plănuim să inaugurăm alte două noi locații.”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.”

McDonalds Pallady un nou restaurant DriveThru in Bucuresti

Noul restaurant McDonalds ofera 98 locuri la interior, 68 locuri disponibile pe terasa, este prezenta si cafeneaua McCafé, unde clienții își pot comanda diverse specialitati  sau deserturi. Momentan, conform restrictiilor in vigoare, programul este pana la ora 21:00.

Advertisement

Clienții pot servi produsele preferate pe terasa sau în restaurant, pot lua comanda la pachet, la McDrive sau prin serviciul McDelivery. Restaurantul este situat pe Bd. Theodor Pallady nr 50 si ofera inclusiv automate pentru colectarea selectiva a deșeurilor.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Necesim Cristina Elena

  martie 16, 2022 at 15:04

  Buna ziua !
  Angajați personal la McDonalds in zona Pallady ?
  Nu am credit să vă sun , decât pe WhatsApp va pot suna .

  Tel. 0728772728

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171