Connect with us

Samsung a vandut 10 milioane de telefoane pliabile la nivel global, este o cifra destul de mare in conditiile in care aceste dispozitive nu sunt chiar cele mai ieftine de pe piata. Anuntul a fost facut cu numai cateva zile inaintea lansarii modelelor Galaxy Z Fold4 si Z Flip 4.

Directorul companiei Mobile Experience (MX) Business, TM Roh, a scris intr-o postare pe Samsung Newsroom ca exista o crestere cu 300% in comparatie cu anul 2020 și ca anticipeaza ca aceasta crestere rapida sa nu se opreasca. Galaxy Flip (cel cu lapeta) a fost ales de majoritatea clienților de telefoane pliabile si a fost preferat in proportie de 70%.

Samsung a vandut 10 milioane de telefoane pliabile

Samsung Galaxy Unpacked este evenimantul care va avea loc in data de 10 august, la ora 09:00 EST (ora 16 in Romania) si atunci vor prezenta noile modele de Galaxy Z Fold 4 și Flip 4. Daca este sa dam crezare randarilor aparute pana acum, Fold 4 nu are un design foarte diferit in comparatie cu generatiile anterioare.

Dar mai mult ca sigur ca au umblat la dimensiuni, au imbunatatit ecranul (partea cea mai sensibila a unui pliabil) si desigur, pregatesc un hardware bazat pe Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 cu pana la 16 GB RAM  de tip LPDDR5 și 1TB stocare rapida de tip UFS 3.1. Si tot in cadrul acestui eveniment dedicat acestor telefoane pliabile, nu este exclus ca Samsung sa prezinte seria Galaxy Watch 5.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!