Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce reduceri anunta eMAG de Black Friday 2023 si ce produse intra in oferta

Published

on

Cred ca este cel mai asteptat Black Friday al anului si spun asta deoarece evenimentul s-a diluat destul de mult de-a lungul anilor. Exista de vara, de primavara, de iarna, pe o perioada super extinsa, etc.

Insa, cel putin pana acum, eMAG este singurul mare magazin care pastreaza traditia si organizeaza campania intr-o singura zi din an. Nu asa cum teoretic ar trebui, adica in ultima vineri din noiembrie.

Dar au si explicat de ce fac asta, magazinul spune ca au ales la inceputul lunii pentru a nu se intersecta cu promotiile de 1 decembrie si a nu se aglomera foarte mult / comenzile sa ajunga cat mai repede la clienti. Anul acesta, eMAG organizeaza Black Friday in data de 10 noiembrie 2023, adica vineri.

Advertisement

Ce a pregatit magazinul cu ocazia acestei mari campanii?

Pentru Black Friday 2023, eMAG a anuntat o oferta impresionanta de 2,8 milioane de produse, cu reduceri totale ce depasesc 390 milioane lei si preconizeaza vanzari de 680 milioane lei in aceasta zi, cu 36 milioane mai mult fata de anul anterior.

Ce apregatit marele magazin din Romania in 2023

Ramane de vazut asta, stim ca inflatia este la niveluri ridicate si nivelul de trai din Romania…nu chiar excelent.

In primele ore ale evenimentului, se estimeaza ca intre 40.000 si 50.000 de produse comandate vor ajunge in easybox-uri, iar in primele cinci zile, jumatate din totalul comenzilor vor fi livrate catre clienti.

Oferta va include 80.000 de televizoare, 300.000 de electrocasnice mici, 80.000 de laptopuri si 250.000 de telefoane mobile si accesorii. Reducerile promise ating pana la 70%, dar vor fi si produse cu reduceri intre 5-10%, in special cele mai scumpe. eMAG a mentionat ca toate produsele vor avea cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, iar 71% din oferte vor fi la cel mai bun pret din 2023.

Advertisement

Obiectivul eMAG este ca pana pe 24 noiembrie sa fie livrate toate produsele comandate. Cu 3.900 de unitati easybox in tara, se asteapta ca o proportie mare a produselor sa fie livrate prin aceste “dulapuri” electronice.

In oferta vor fi incluse si produse speciale precum 10 kg de aur si peste 100 de tone de carne de porc si mezeluri, alaturi de vouchere pentru vacante, autoturisme si pachete de infrumusetare. La ce ora va incepe Black Friday la eMAG? Probabil ca intre 7 si 8 dimineata.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des