Connect with us

Stiri despre telefoane

Schimbari si la HBO MAX: este afectat si continutul video in 4K

Published

on

Incepand cu luna decembrie a acestui an, HBO Max va face modificari semnificative in planurile sale de abonament, afectand in special utilizatorii care se bucurau de streamingul 4K in cadrul planului lor vechi fara reclame.

Conform unui anunt recent, aceasta schimbare vine la sase luni dupa ce HBO Max a devenit Max, iar Warner Bros. Discovery a decis sa modifice beneficiile abonamentelor existente. Cred ca ne asteptam si la asa ceva, aproape toate serviciile de acest gen au facut modificari anul acesta si au apelat la scumpiri!

Abonatii afectati vor primi un email de la HBO Max, informandu-i ca, desi pretul lunar de 15.99 dolari va ramane neschimbat, ei vor pierde unele avantaje, inclusiv capacitatea de streaming 4K si HDR, incepand cu data de 5 decembrie.

Advertisement

Ceva schimbari si in platforma HBO MAX, prezenta si in Romania

Pentru a pastra redarea 4K, utilizatorii vor trebui sa opteze pentru planul “ultimate”, care costa 19.99 dolari pe luna. Mai mult, abonatii vechi fara  planul ce include reclame care beneficiau de un stream simultan suplimentar (total trei) in comparatie cu standardul de doua streamuri pentru noii abonati, vor pierde si acest avantaj in ciclul de facturare din decembrie.

Atat abonatii vechi, cat si cei actuali fara reclame, vor putea in continuare sa descarce pana la 30 de titluri pentru vizionare offline pe dispozitivele compatibile.

HBO Max ofera un plan mai accesibil “cu reclame” la pretul de 9.99 dolari, care nu include descarcari offline, dar permite doua fluxuri simultane si ofera calitate HD a imaginii.

Advertisement

In acest moment, la noi in tara este disponibil abonamentul de 4.99 euro / luna sau 39.90 euro/an (adica o reducere de 33% daca se achita tot anul).

sursa: 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des