Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce se intampla daca apesi aceasta steluta in WhatsApp?

Published

on

Ce se intampla daca apesi aceasta steluta in WhatsApp, probabil cea mai populara retea de socializare, utilizata pentru a trimite mesaje text, a efectua apeluri vocale si video, a trimite imagini, videoclipuri, documente si alte fisiere media.

Spre deosebire de Facebook Messenger, aceasta se bazeaza pe numarul de telefon al utilizatorului, permitand conversatiile directe (unul la unul) sau in grup. Dar probabil stiti toate acestea…

Insa, la fel de probabil, nu stiati de ce apare steluta despre care discutam in acest articol si nici care este rolul ei. Haideti sa lamurim acest mic mister si sa ne dam seama la ce ne poate ajuta.

Advertisement

Daca doresti sa o activezi sa sa o utilizezi, tot ce trebuie sa faci este sa deschizi o anumita conversatie, sa apesi lung pe un mesaj si vei observa in partea de sus aparitia acestei iconite, una care reprezinta o stea. Iata despre ce este vorba:

In mod oficial, este vorba despre functia de marcare a mesajelor ce va permite sa insemnati anumite mesaje astfel incat sa le puteti gasi din nou cu usurinta, ceva util cand aveti multe conversatii intr-o zi si vreti sa insemnati o conversatie importanta.

Steluta este un simbol care reprezinta optiunea de a marca un mesaj ca “important” sau “favorit”. Aceasta caracteristica este cunoscuta sub numele de “Starred Messages” in WhatsApp.

Advertisement

Cand marchezi un mesaj cu steluta, acesta se salveaza intr-o lista speciala pentru acces rapid in viitor. Acest lucru poate fi deosebit de util cand vrei sa iti reamintesti un anumit mesaj, un detaliu important sau un link pentru a-l putea accesa rapid mai tarziu.

Dar ce se intampla cu cele pe care le-ai marcat ca fiind favorite? Pentru a vedea mesajele marcate cu steluta, poti merge la setarile aplicatiei (cele 3 puncte suprapuse din partea dreapta) si sa selectezi optiunea “Mesaje marcate”.┬á Acolo vei vedea toate mesajele pe care le-ai marcat cu steluta. Asta a fost tot ­čśë

Citeste acum si:

Advertisement

Telefoanele Xiaomi, Redmi si Poco ce nu vor mai primi update de software

Mul╚Ťumesc pentru vizit─â! Scriu cu pl─âcere pe acest site ╚Öi o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des