Connect with us

Am tot scris despre acest operator de telefonie mobila de multe ori, dar de fiecare data am prezentat telefoanele cu avans zero sau cel mult, pe cele de tip mid-range. Insa, nu cred ca toata lumea doreste sa-si cumpere cele mai ieftine terminale, sunt cazuri in care se doreste achizitia unui mobil puternic.

Observ ca operatorul a inceput sa-si actualizeze destul de des oferta si apar inclusiv modele noi lansate. Un avantaj ar fi dat de posibilitatea de achizitie in rate a unor telefoane. Dar daca ne uitam la cele mai scumpe, aici intervine si un avans.

Insa, chiar si in aceste conditii, poate fi o alegere ok, mai ales daca doriti sa va portati la Digi Mobil, achizitia in rate numai in aceste conditii fiind posibila. La liber, ofertele lor nu mi se par a fi cele mai bune sau cu mult mai bune in comparatie de alte magazine fizice sau online.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Daca va doriti neaparat un pliabil si nu aveti toata suma din start, Digi va cere un avans de 3499 lei (la portare abonament) si apoi, cate 366 lei in fiecare luna, timp de un an. In cazul in care vreti sa va portati cu o cartela, avansul creste la 4999 lei, insa si ratele scad pana la 241 lei.

Ce telefoane de TOP in rate are Digi Mobil in oferta?

Pretul intreg cu abonament mi se pare cam mare la ei, adica 7899 lei. Acelasi telefon costa 6686 lei la eMAG, culoare identica, tot 256GB RAM. Cred ca oferta este ok strict pentru fanii telefoanelor pliabile, pentru cei ce nu au toti banii din start.

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!