Acasă Ceasuri inteligente Ceas Allview – va mai dura mult pana cand vor lansa?

Ceas Allview – va mai dura mult pana cand vor lansa?

4

Ceas Allview – va mai dura mult pana cand vor lansa? – Evolio X Watch a dat startul, fiind primul ceas aflat sub brand romanesc, el fiind desigur unul importat din China si vandut la noi in tara mai scump, practic la pretul de 399 lei.

Concurenta in Romania este destul de mare in randul acestor firme ce se ocupa cu rebranding, principala firma fiind Allview, apoi UTOK, E-Boda si pe ultimele locuri Serioux si Evolio, asta ca numar de produse din oferta.

Insa, am observat ca aceasta concurenta este un lucru benefic, asa cum era de asteptat si imediat sau la o diferenta mica de timp de cum lanseaza un produs una dintre aceste firme se adapteaza si restul.

Am avut Dorel de la UTOK, primul telefon rezistent la apa, a venit destul de repede Allview E2 Jump si de curand, Evolio a lansat modelul Ranger, un telefon obisnuit – in sensul ca nu este  un smartphone. De altfel, cei de la Evolio au si facut o demonstratie destul de hilara, demonstratie pe care o vedeti in clipul de mai jos si prin care ni se sugereaza cam cat de rezistent este Evolio Ranger:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/embed/do4XuVYAj_g[/wpsm_video]

Ca o concluzie la acest scurt articol, ma astept ca pana la sfarsitul acestui an cei de la Allview sa lanseze un model de ceas inteligent si acesta sa fie o idee mai ieftin decat Evolio X Watch. Posibil ca si cei de la UTOK sa faca acest lucru, cred ca in primavara lui 2016, Serioux si E-Boda cred ca vor mai astepta…

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

  1. Bravo Paul, la acelasi lucru m-am gandit! Cu Evolio m-am ars si eu cu al lor GPS Mini. El are configuratie buna, dar softul bagat de Evolio e praf. Al meu a vazut sevice-ul odata, iar acum dupa ce s-a blocat iar si i-am dat un restart, a pornit cu interfata Windows CE 6.0. :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here