Connect with us

Stiri despre telefoane

Asus Zenfone 9 va fi dezvaluit oficial in data de 28 iulie 2022

Published

on

Asus Zenfone 9 va fi dezvaluit oficial in data de 28 iulie 2022, inca un flagship cu procesor de top, adica Snapdragon 8+ Gen 1. Cred ca Asus inchide cercul marilor producatori care deja au anuntat telefoane de top, probabil ca va urma seria din toamna si din iarna.

Deja cunoastem multe dintre specificatiile tehnice pe care le va avea acest nou telefon mobil, nici macar partea de design nu mai este un secret. Posterul de mai jos ne lasa sa vedem ecranul, este vorba despre o imagine oficiala. Si sincer sa fim, nu stim daca acesta va fi chiar un flagship Asus.

Zenfone 9 – poster oficial

asus 9 lansare

Desigur, procesorul nu lasa multe semne de intrebare, dar Asus mai are in portofoliu modele de gaming, enumar numai noile ROG Phone 6 Pro sau ROG Phone 6. Probabil ca acestea sunt usor mai performante si mai dotate, dar si mai scumpe. Sa spunem ca Zenfone 9 ramane un telefon de top pentru toate buzunarele, desi pretul nu va fi chiar pentru oricine.

Advertisement

zenfone 9 asus

Cred ca as vi vrut mai multe de la acest display, din imaginea oficiala observam un panou destul de comun. Nu este curbat, laturi nu chiar inguste si o camera de selfie la vedere. AMOLED cu rata de refresh de 120Hz si rezolutie FHD+, diagonala de numai 5.9 inch! Probabil ca Asus a vazut ca nu exista telefoane Android performante, dar cu un ecran mic. Mai multe detalii, aici.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des