Connect with us

Stiri despre telefoane

Ceasul asta Huawei costa cat o masina in Romania

Published

on

Ceasul asta Huawei costa cat o masina in Romania

Ceasul asta Huawei costa cat o masina in Romania, cat una cu care iti mai poti face treaba destul de bine. Mai exact, 3000 de euro. Este vorba poate despre unul dintre cele mai scumpe gadgeturi produse de acest brand, Huawei Watch Ultimate Design.

Posibil sa fie si cel mai bun smartwatch de pe piata, luxos si frumos este, fabricat din aliaj de aur de 18K, cu un continut de aur de 75%. Detaliile tehnice includ o rama formata din sase sectiuni de aur turnat, precum si coronita si butoanele, care sunt realizate din acelasi aliaj de aur.

Tehnologia de placare PVD (Physical Vapor Deposition) este folosita pentru a placa rama cu aur, urmata de un proces de gravare cu laser pentru a crea o textura mata. Lentila din sticla de safir, spatele din ceramica cu nanocristale.

Advertisement

Ceasul asta Huawei costa cat o masina in Romania

Huawei Watch Ultimate Design vine cu o serie de optiuni pentru monitorizarea sanatatii si a activitatilor fizice. Sistemul TruSeen 5.0+ permite observarea diverselor aspecte ale sanatatii, inclusiv a nivelurilor SpO2 si a sanatatii cardiovasculare.

Ceasul suporta 24 de activitati in modul sport profesional si include un mod Expedite pentru cei care doresc sa se aventureze in natura.

Ceasul asta Huawei costa cat o masina in Romania

Este alimentat de Precision Dual-Frequency Five-System GNSS (adica Global Navigation Satellite System) si este potrivit pentru calatorii pe uscat sau pe mare, este rezistent la apa conform standardului ISO 22810 si suporta scufundari la adancimi de pana la 100 de metri.

Advertisement

Ceasul asta Huawei costa cat o masina in Romania

Huawei Watch Ultimate Design promite o durata de viata a bateriei de pana la doua saptamani si ofera o incarcare rapida, ajungand la 25% din capacitatea bateriei in doar 10 minute. Vine cu o garantie internationala de doi ani si transport gratuit pentru reparatii.

Are un display AMOLED de 1.5 inch, 466 × 466 pixeli, PPI 311, cureaua din titan este placata cu aur, se incarca wireless, suporta Bluetooth, accelerometru, senzor de temperatura, busola, giroscop.

Ceasul asta Huawei costa cat o masina in Romania

Acest smartwatch este disponibil pentru precomanda in Romania incepand cu 2 octombrie 2023, la pretul de 14.999 lei, compatibil cu Android sau iOS, adica iPhone. Beneficiile suplimentare pentru cei care achizitioneaza ceasul de pe Huawei Store includ o garantie extinsa de trei ani, livrare gratuita si posibilitatea de plata in rate fara dobanda.

Advertisement

Inca o data observ ca acest producator pare sa se concentreze mai mult pe gadegturi foarte scumpe, de la telefoane pana la astfel de dispozitive. Pare ca a lasat-o mai incet cu produsele pentru toate buzunarele, posibil sa se transforme intr-un brand de lux.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des