Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Mate X3 ar avea display cu sticla Ultra Thin Glass

Published

on

In ciuda unor zvonuri, Huawei isi continua afacerea in domeniul telefoanelor mobile si este adevarat ca se concentreaza mai mult pe modele high-end. Mate X3 este viitorul pliabil, acesta va sosi saptamana viitoare si nu va fi singur. Impreuna cu el, Huawei va veni cu seria P60, dar si cu un mid-range, adica Enjoy 60.

In Romania, exista modele pliabile sub acest brand, dar ele sunt destul de scumpe si nu mereu sosesc in momentul lansarii din China. Mate X a aparut in 2019, Mate Xs in anul 2020, Mate X2 in 2021. Sa-l adaugam si pe Xs2, cel aparut anul trecut. Marea problema a cestor dispozitive (indiferent de producator) ar fi legata de fragilitatea lor, de ecranul sensibil si de “cuta” de pe mijloc, una destul de inestetica si deranjanta in anumite situatii.

huawei Mate X3

Huawei Mate X3 ar putea utiliza pentru prima data un panou pliabil de tip Ultra Thin Glass (UTG), acesta fiind fabricat de catre BOE, producator ce are un lung parteneriat cu Huawei. Sticla de tipUTG este o buna alternativa la polimerii flexibili utilizati in cazul telefoanelor pliabile existente, fiind mult mai rezistenta.

Advertisement

Mate X3

Ecranul principal ar putea avea o rezolutie usor mai mica fata de ceea ce am vazut pe modelul anterior, 7.85″ (fata de 8 inch). cel exterior urmand a avea aceeasi diagonala, adica 6.45 inch. Ramane de vazut ce specificatii tehnice vor avea aceste panouri si cat de performant va fi noul Mate X3. Fara Google si fara 5G? Probabil ca fara ele.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des