Acasă Stiri Android Si Noutati Telefon 4G la numai 250 lei. Cel mai ieftin din Romania?

Telefon 4G la numai 250 lei. Cel mai ieftin din Romania?

0

Este vorba despre un smartphone ce ofera conectivitate 4G la un pret minim, telefonul se numeste MLS AC68. Mai putin conteaza denumirea in acest moment, importanta este oferta. Am cautat putin in oferta eMag si astfel am aflat ca nu este chiar cel mai ieftin cu Android si cu 4G.

Insa, spre deosebire de restul competitorilor (si nu sunt multi la acest pret), are o serie de avantaje care ne pot face sa spunem ca este cea mai buna oferta pentru cei cu bugete cat se poate de mici.

De ce un 4G cu pret cat se poate de mic? 4G nu inseamna numai o conectivitate mai rapida la internet. Inseamna si apeluri telefonice mai stabile si mai calitative, dar si un ansamblu hardware ceva mai potent in comparatie cu un 3G care are un pret asemanator.

Ca sa va explic si mai clar, va spun ca procesorul este cu adevarat creierul telefonului mobil. Si de la el pleaca totul, de el se leaga toate detaliile. Si chiar daca acest MTK6739 nu este nici cel mai nou si nici cel mai rapid, suporta conectivitate 4G si asta-l face mai presus de orice 3G.

Memoria RAM este de 1GB in acest caz. Si aici sunt diferente, unele chiar vizibile. Un telefon cu acest procesor, se va misca ceva mai bine fata de unul cu un chipset ajutat de 2GB RAM, dar de generatie mai veche si care nu “stie 4G”.

Nu ne vom astepta la performante din partea acestui MLS AC68, nu despre asta este vorba. Va fi totusi mai stabil si o idee mai rapid in comparatie cu un MTK ce nu are 4G. Specificatiile tehnice mai includ 16GB stocare interna, senzor de amprente clasic si acumulator de 3000 mAh.

FDD B1/3/7/8/20/38, acestea sunt benzile in care functioneaza reteaua 4G. Ecranul de 6″ are o rezolutie 960 x 480 pixeli si este de tip IPS, WiFi 802.11 a/b/g/n, camera principala de 5MP si secundara de 2MP. Nu uitam de sistemul de operare Android 9, giroscop, Radio FM sau jack audio de 3.5mm. Oferta este AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here