baterie

Samsung Galaxy S24 Ultra cel mai bun telefon in 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra cel mai bun telefon in 2024
Last updated:

Cel mai asteptat telefon al anului 2024, imagini credibile cu Samsung Galaxy S24 Ultra, cel despre care am mai auzit zvonuri, dar erau unele pe care nici nu pot sa le concep. In schimb, acestea par mult mai aproape de realitate, mai bine facute si cred ca intr-o proportie foarte mare, asa va arata viitorul flagship.

Si putem spune ca Samsung Galaxy S24 Ultra va fi cel mai bun telefon cu Android al anului 2024? Chiar daca are o concurenta fantastica, parerea mea este ca da. Va fi cel mai avansat, complet si complex smartphone! Si nici nu stiu daca va avea concurenta extrema, chiar daca vor mai aparea multi rivali, cu un hardware identic.

In schimb, se pastreaza oarecum informatia conform careia ecranul va avea o curbura mult mai putuin pronuntata in comparatie cu cea a actualului model S23 Ultra. In plus, marginile vor fi simetrice si super inguste, probabil cele mai mici dimensiuni de pana acum.

Samsung Galaxy S24 Ultra cel mai bun telefon in 2024

Sasiul ar urma sa contina un aliaj de titan, S24 Ultra reusind astfel sa fie cu un gram mai usor fata de generatia din 2023. Insa, am mai vazut noi ce se intampla cu telefoanele mobile ce se lauda ca au acest material in sasiu. Dar in orice caz, titanul este mai rezistent in comparatie cu aluminiul, sau asa ar trebui sa fie ;).

Samsung Galaxy S24 Ultra cel mai bun telefon in 2024

Nici nu are rost sa discutam despre partea din spate, o vedeti si voi in aceste randari si ati mai vazut-o pana acum, aproape nimic diferit nici aici.

In alta ordine de idei, acest nou smartphone va fi identic cu S22 Ultra si cu S23 Ultra, cel putin la exterior si cred ca intr-o proportie de peste 95%. De fapt, este extrem de greu sa le deosebesti pe cele deja prezente! De ce procedeaza Samsung asa si nu adopta strategia Xiaomi?

Eu cred ca fac bine ca nu le tot schimba si nici nu au de ce sa o faca! Daca se vand bine de tot, sunt elegante, apreciate…ce sa modifici? Si stiti si voi cum se spune: daca ceva merge bine, nu schimba nimic. Telefonul ar putea fi lansat in data de 18 ianuarie 2024 si va fi cel mai scump Ultra de pana acum.

Citeste acum si:

Primul trailer pentru cel mai asteptat horror, Night Swim

sursa