baterie

Cel.ro livreaza repede, dar si dorm pe ei

Cel.ro livreaza repede, dar si dorm pe ei

Am avut nevoie de o garnitura de cauciuc (la masina) si ca tot omul, am inceput sa caut pe internet. Google mi-a aratat cel.ro printre primele rezultate, nici nu stiam ca vand si piese auto.

In fine, este vorba despre Marketplace, au integrat si ei asa ceva. Pana acum, o singura comanda mai avusesem de la ei, una prin 2015. Nu ca nu as fi avut incredere in ei, dar am preferat sa cumpar de pe eMag. Cum pe eMag nu am gasit piesa si cei de la cel.ro aveau pret ceva mai mic in comparatie cu magazinele online de piese auto, am trecut la treaba.

Prin 2015 mai cumparasem ceva de la ei:

Cel.ro livreaza repede, dar si dorm pe ei

Am dat comanda in data de 03 iunie 2021 la ora 16:34, adica joi seara. Nu ma asteptam sa o primesc vineri, probabil ca asta ar fi fost posibil daca plasam comanda mai dimineata. Nicio problema pana acum, a trecut weekend-ul si am asteptat ziua de luni in speranta ca voi primi de dimineata produsul.

Ceea ce s-a si intamplat, totul ok pana acum. Destul de repede, complet multumit. Insa, pana aici a fost bine. Va dati sama ca pana sa primesc coletul, am tot verificat sa vad statusul comenzii pe cel.ro.

Am verificat vineri, sambata, duminica si luni dimineata. Nimic, inghetase la “Comanda a fost plasata”. Status care apare si acum, la 5 zile de cand am primit produsul. Vreau sa spun ca la capitolul asta, stau rau de tot. Macar cei de la eMag ma “bombardeaza” cu statusul comenzilor, cu mesaje, SMS-uri, etc. Ceea ce este bine.

Asa arata si acum statusul, chiar daca piesa am primit-o, am si montat-o.

Status comanda pe cel.ro

Cel.ro livreaza repede, dar si dorm pe ei

De la cel.ro, nimic. Chiar aveam de gand sa-i sun si sa-i intreb ce se intampla cu produsul, de ce nu se schimba statusul, incepusem sa caut date despre vanzatorul din Marketplace, etc.

Nici macar SMS-ul pe care l-am primit la livrare de la firma de curierat nu era foarte clar. Mesaj de la GLS, fara sa spuna de unde este. Noroc ca avea tracking si de acolo am aflat ca venea din Pantelimon/Ilfov, dar fara sa imi spuna numele firmei sau altceva.

Deci, pana luni la pranz, nimic de la cel.ro. Liniste totala, statusul comenzii apare si acum “Comanda a fost plasata”. Concluzie – livreaza destul de rapid, fara probleme, insa nu tin legatura cu clientul. Statusul nu se actualizeaza, nu primesti mail-uri, bezna totala.

In afara de asta, toate bune si frumoase, multumit de ei. Nu ar fi deloc rau sa-si puna la punct mecanismul acesta prin care sa-si anunte clientul despre produsul platit. Ma gandesc ca cine isi cumpara ceva online, doreste sa fie informat in legatura cu parcursul coletului.