Connect with us

Cele mai bune 10 telefoane in AnTuTu, martie 2022 si pentru prima data de cand aceasta companie prezinta astfel de clasamente, vedem un procesor MediaTek care ajune pe pozitia nr. 4. Primele 3 telefoane din acest top depasesc un milion de puncte si sunt dotate cu un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Vedeta celor de la MediaTEK este procesorul Dimensity 9000, unul extrem de puternic si care reuseste sa tina piept cu bine concurentului. Chiar in unele teste reusteste sa fie peste Qualcomm. Deci, americanii de la Qualcomm nu mai zburda prin topuri singuri si au pe piata o concurenta cat se poate de serioasa.

Avantajul taiwanezilor este dat de pretul telefoanelor motorizate de procesoarele lor, majoritatea fiind o idee mai ieftina. Redmi K50 PRO, el este pe pozitia 4 in AnTuTu si obtine putin peste 994.000 puncte. Dar diferenta oricum este mica intre toate cele 10 modele de telefoane mobile pe care le vedeti in captura foto de mai jos.

Cele mai bune 10 telefoane in AnTuTu, martie 2022

Cele mai bune 10 telefoane in AnTuTu, martie 2022

RedMagic 7 Pro este vedeta clasamentului, urmeaza 2 modele din seria iQOO 9, apoi Redmi K50 Pro cu procesor Dimensity 9000 si pe locul 5, OPPO Find X5 Pro (tot cu MTK). Dar este clar ca Snapdragon domina acest top, sunt nu mai putin de 8 modele de telefoane. 

Cele mai bune 10 telefoane in AnTuTu, martie 2022

Interesant ca nu exista Samsung, nici macar varianta cu chipset Qualcomm. Huawei nu a mai intrat de ceva vreme in AnTuTu cu un model flagship. Dar Xiaomi este, il vedem pe pozitia 7, modelul 12 PRO. In orice caz, este o diferenta foarte mica intre cele 10, punctajele sunt apropiate si cred ca in utilizare nu vor fi diferente intre aceste telefoane mobile fruntase.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!