Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Cele mai bune 30 de telefoane in aprilie 2022, conform AnTuTu

Published

on

Ca in fiecare luna, cei de la AnTuTu ne arata topul celor mai bune telefoane sau mai bine spus, celor care obtin cel mai mare punctaj in testul lor. Dar nu trebuie neaparat sa ne ghidam dupa aceste scoruri atunci cand dorim sa facem o achizitie. Este interesant ca vedem nu mai putin de 3 topuri, acestea fiind impartite pe categorii.

Flagship, sub-flagship si mid-range. Sunt cateva aparitii interesante, ma uit in primul rand la telefoanele Huawei Nova 9, acestea reusesc sa intre in clasamentul mid-range si chiar sa obtina usor peste 500.000 de puncte. Ar mai fi interesant si duelul procesoarelor, este vorba despre MediaTEK vs Snapdragon.

Advertisement

In categoria celor mai bune, le includem pe Snapdragon 8 Gen 1 si MediaTEK Dimensity 9000. Cu toate ca procesorul MTK ar avea performante identice cu cel Qualcomm sau chiar mai bune (dupa anumite teste), nici de data aceasta nu reuseste sa fie in fruntea clasamentului.

Daca ne uitam la sub-flagship, duelul se da tot intre cele doua companii. Dimensity 8100 reuseste sa ajunga pana la putin peste 800.000 de puncte, adica un scor foarte mare si chiar este pe prima pozitie. Apoi, pe pozitia nr.3 si cu 732.000 de puncte, isi face simtita prezenta Snapdragon 870.

Advertisement

Aruncam o privire si asupra clasamentului ce include telefoanele de tip mid-range. Revine Qualcomm pe prima pozitie, castigatorul este Snapdragon 778G. Dimensity 900 de la MediaTEK apare abia pe pozitia 4. Toate aceste telefoane mobile au peste 500.000 de puncte in AnTuTu, adica un punctaj care se traduce prin performante destul de mari si o rulare cat se poate de buna.

Aprilie 2022 – top telefoane flagship

Black Shark 5 Pro, Red Magic 7 Pro si Lenovo Legion Y90. Acestea ar fi telefoanele cele mai bune din lume la ora actuala, cel putin conform AnTuTu. Samsung lipseste din top, Xiaomi are un singur model pe pozitia 9. Pe ultima pozitie in tabelul flagship, Realme GT 2 PRO.

Advertisement

flagship antutu 2022

Telefoane sub-flagship in AnTuTu – aprilie 2022

Redmi K50, un smartphone cu specificatii tehnice foarte bune si mai ales, unul cu pret excelent. El este pe primul loc si urmat de Realme GT Neo 3, un alt smartphone extrem de interesant. Urmeaza numai modele OPPO, Realme si IQOO, majoritatea fiind terminale cu un raport foarte bun intre pret si performante.

Mid-range in AnTuTu – aprilie 2022

Pentru prima data in ultima perioada destul de mare, apar nu mai putin de 3 modele de telefoane Honor. Honor 60, 50 PRO si 50, acestea ar putea veni oficial si in Romania. Tabelul de mai sus ne arata cele mai bune telefoane mobile de la jumatatea clasamentului, probabil si cele mai vandute. Huawei revine in top si il vedem pe ultima pozitie.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: