Cele mai bune aplicatii gratuite pentru Android de tip Live Wallpaper – Cred ca am acoperit cu rubrica “Aplicatii Android” cam tot ce se putea, prezint aici tot felul de aplicatii, mai mult sau mai putin utile, de la aplicatii utile celor ce au root si pana la cele pentru customizare, personalizare, productivitate, etc. Insa, nu cred ca am prezentat recent aplicatii de tip “live wallpaper”

Ce sunt pana la urma aceste aplicatii?

Pai le recomand in primul rand celor ce tin cont mai mult de customizarea sistemului de operare Android si nu celor ce pun accent pe viteza sau economisirea consumului de energie. Da, este adevarat ca o aplicatie de tip live wallpaper (imagine de fundal live) poate afecta putin performantele telefonului sau poate scadea autonomia, insa vorbim de niste cifre irelevante si nu cred ca se pune problema unor probleme mari. As spune ca in cazul in care aveti minim 1GB RAM puteti folosi fara probleme aceste aplicatii.

we Cele mai bune aplicatii gratuite pentru Android de tip Live Wallpaper

In caz ca nu stiati, 99% dintre telefoanele existente pe piata au deja instalate cateva aplicatii din categoria imaginilor de fundal live si le puteti accesa si seta intrand in meniu – display – wallpaper – live wallpaper. Insa acestea sunt destul de rudimentare si nu prea impresioneaza. Daca vreti sa fiti totusi impresionati, exista continut cat vreti in Google Play cand vine vorba de imagini de fundal live!

 

CITESTE SI:  Aplicatie noua de TV online (2018) AktaTV

Bine, dar pana la urma ce “stiu sa faca” aceste aplicatii?

Ei bine, in loc sa aveti pe ecranul de start o imagine statica, puteti avea una “miscatoare” si sub aproape orice forma, asta ca sa explic pe intelesul tuturor. Categoriile sunt practic nelimitate si asa cum spuneam continut exista, fie ca vorbim despre o floare care se misca atunci cand miscam si noi telefonul, continut 3D, fie ca vorbim de stropi de ploaie ce dau senzatia ca ploua in sistemul vostru de operare, imagini 3D live din spatiu,  fie ca vorbim de o senzatie de geam aburit ce dispare cand dati voi cu mana pe ecran, fete frumoase care danseaza printre aplicatiile voastre, un acvariu, detalii in timp real despre sistemul vostru de operare si cam tot ce va trece prin minte. 

yyy Cele mai bune aplicatii gratuite pentru Android de tip Live Wallpaper

Daca nu ati instalat asa ceva pana acum, recomand sa incercati deoarece poate va plac aceste mici trucuri pentru personalizarea sistemului de operare!

Dat fiind faptul ca sunt chiar multe in Google Play si din diverse categorii, practic imi este imposibil sa va prezint exemple, insa le-am selectat pe cele cu cel mai bun rating in Google Play.

Cele mai bune aplicatii gratuite pentru Android de tip Live Wallpaper

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree