Acasă Stiri Android Si Noutati Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume

Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume

0
nofollow

Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume

Am sa va arat in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai scumpe telefoane mobile din lume in caz ca nu stiti pe ce sa aruncati banii sau poate vreti sa faceti un cadou mai neobisnuit si sunteti in pana de idei.

Serios vorbind, sunt si astfel de telefoane dedicate exclusiv persoanelor instarite, telefoane placate cu aur, diamante sau alte materiale pretioase. Haideti sa vedem in cele ce urmeaza cateva modele si cu ce preturi sunt comercializate aceste telefoane. Tineti-va bine!

Black Diamond iPhone 5 – 15 milioane de Dolari !

Este vorba de un iPhone 5 ce in interior nu este cu nimic deosebit fata de alte modele identice, dar stati sa vedeti ce surprize ne ofera la exterior !

Telefonul are o carcasa imbracata in aur de 24 carate in care si-au facut loc si 600 diamante albe. Sigla Apple este imbracata in 53 de diamante, iar in locul clasicului buton home se afla un splendid diamant negru. Telefonul se afla in posesia unui om de afaceri anonim din China.

sss Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume

Gresso Radical R1

Telefonul costa “numai” 2500 E iar carcasa lui este construita din nu mai putin de 5 straturi de titan! Carcasa din spate a fost lustruita manual timp de 4 ore pentru o textura deosebita. Si logo-ul firmei este construit integral din titan si este realizat manual. Specificatiile tehnice sunt ale unui smartphone normal si nu se remarca prin nimic.

gress Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume

Savelli Jardin Secret

Este un telefon realizat de catre Alessandro Savelli, un designer din Elvetia. Aparatul are o carcasa realizata integral din aur rosu de 18 carate alaturi de diferite pietre pretioase. Pretul lui este de peste 35.000 lire sterline.

 Savelli debuts diamond studded Android smartphones just for women Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume

Vertu Signature Touch

Este rezultatul renumitei companii Vertu, un telefon extrem de scump dar performant. Carcasa lui este construita din piele de caprioara, titan si cristal. Specificatile tehnice includ un procesor cu 4 nuclee de tip Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB RAM, 64 GB memorie interna, rezistent la apa, praf dar si la temperaturi extreme. Telefonul a fost anuntat de curand si urmeaza a fi lansat luna viitoare.

sd Cele Mai Scumpe Telefoane Mobile Din Lume

Spor la cumparaturi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here