Connect with us

Stiri despre telefoane

Date de lansare Galaxy S21 FE si Galaxy S22

Published

on

Date de lansare Galaxy S21 FE si Galaxy S22 – In cazul primului model, se simte clar o intarziere sau o amanare a lansarii, una care ar fi trebuit sa vina pana acum. Practic, este vorba despre o versiune usor mai accesibila a modelului S21, varf de gama Samsung pe 2021.

Probabil ca aceasta criza a componentelor este cea vinovata de amanari, dar si de scumpirile pe care le tot observam si pe care le vom mai simti in viitorul apropiat. Inceputul anului 2022 va fi important pentru Samsung, vor fi doua mari lansari.

Conform unei postari pe Tweeter facuta de Jon Prosser, gigantul din Coreea de Sud va avea 2 evenimente Unpacked. Primul in data de 4 ianuarie 2022 (lansare S21 FE) si altul pe 8 februarie, acesta fiind si cel mai asteptat. Atunci se pare ca va fi lansata seria Galaxy S22, una care nu mai are mistere in materie de design.

Advertisement

Recent, Galaxy S21 FE (Fan Edition) a aparut intr-un clip scurt de tip hands-on. Fara surprize la partea de design, destul de banal si de comun, adica nimic neobisnuit. Interiorul va fi unul puternic, adica un procesor Snapdragon 888 sau Exynos 2100 (pentru Europa), un display cu rata de refresh de 120Hz, tehnologie AMOLED si o diagonala de numai 6.4 inch.

Galaxy S21 FE – video

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des