Acasă Stiri Android Si Noutati CES 2016 episodul 2 – Samsung si frigiderul inteligent

CES 2016 episodul 2 – Samsung si frigiderul inteligent

0

Recent am vazut un afis din partea celor de la Samsung pentru CES 2016, am spus si in acest articol cum Samsung pregateste o curea inteligenta, acum aflam de un frigider inteligent, cu un ecran touchscreen si ce pare a folosi Android (concluzie trasa dupa prezenta butoanelor capacitive in josul ecranului). Frigiderul ne este prezentat ca un Family Hub, prin care sa ne mentinem “conectati”. Nu stiu cu ce vom fi conectati prin intermediul frigiderului dar vom afla cu siguranta mai multe detalii in cadrul CES.
verge-2016-01-02_09-20-17.0
Desigur, nu avem momentan nici-o informatie, doar un afis cu o poza in care ne este prezentat acest frigider cu un ecran detul de mare. Astept sa vedem cu ce functii ne intampina frigiderul si nu ma pot abtine din ras cand ma gandesc ca ceea ce spuneam ieri, tinde sa se indeplineasca, aparand tot mai multe accesorii smart.  Cam asa arata afisul, din care m-am “inspirat”.

verge-2016-01-02_09-18-03.0
In viitorul foarte apropiat, cine stie, poate vom avea pixul inteligent, actionat prin comanda vocala, ce va scrie in locul nostru, sau cosul automat de cumparaturi, ii dam comanda si el ne aduce cumparaturile acasa  🙂 Desigur, aceste 2 gadget-uri sunt aberatii momentan, pe care le-am scris cu scop satiric, dar nu se stie niciodata cu ce ne poate surprinde un producator. Cum spunea si un prieten al paginii Androidro pe Facebook, poate vom avea si chiloti inteligenti in viitor, cine stie cu ce functii 🙂
Un lucru e cert, tehnologia avanseaza rapid, nu stiu daca in directia buna sau nu, dar macar avanseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here