Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme anunta un mega concurs international, 2022 Global Photography

Published

on

Realme anunta un mega concurs international, 2022 Global Photography – In total, sunt premii de 10.000 USD, dar si o serie de telefoane sau alte gadgeturi pe care ei le produc. Exista si o pagina dedicata acestui concurs, acolo doritorii se pot inregistra si pot incarca poze cu care sa participe la acest concurs organizat de Realme.

Tema concursului este “Capture the Light”, ultima zi de participare fiind 18 iunie 2022. Premiile oferite includ telefoane GT 2 Pro, casti Buds Air 3 sau bani.

“În spiritul filozofiei „Dare To Leap” a realme, concursul global de fotografie realme 2022 „Capture the Light” invită pasionații de fotografie din întreaga lume să-și surprindă împrejurimile prin lentilele telefoanelor, exista 4 categorii: Stradă, Portret, Peisaje și Creativ. Concursul își propune să ofere o scenă care să inspire oameni care au aceleași gânduri, să înregistreze și să exprime prin perspectivele lor, să spună povești unice fotografice și să transmită frumusețea lumii din jurul lor.”

Advertisement

Cei ce se vor numara printre castigatori vor primi inclusiv o diploma digitala. Pozele caștigatoare vor fi postate pe canalele de socializare Realme si in cadrul unor evenimentele oficiale. Rezultatele vor fi anuntate in data de 5 iulie 2022.

Locul 1 pleaca acasa mai bogat cu 5.000 USD si cu un telefon Realme GT 2 Pro. Locului 2 va avea si el de cheltuit nu mai putin de 3.000 USD, primeste si un smartphone GT 2 Pro. Locului 3 va primi 2.000 USD si acelasi model de telefon. Cei patru caștigatori ai premiului tematic vor primi tot modelul acesta de telefon, dar si o pereche de casti Buds Air 3. Cei 8 castigatori ai premiului de excelenta vor primi si ei un GT 2 Pro.

Acest smartphone este echipat cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 si se vinde in versiuni ce ajung pana la 12GB memorie RAM. Deci, este un flagship adevarat. Are display AMOLED de 6.7 inch cu rezolutie 1440 x 3216 pixeli, 3 camere foto principale, acumulator cu o capacitate de 5000 mAh si incarcare rapida la 67W. Puteti sa va inscrieti aici.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des