Acasă Stiri Android Si Noutati China se pregateste de conectivitate 6G si lanseaza un satelit experimental

China se pregateste de conectivitate 6G si lanseaza un satelit experimental

2

China se pregateste de conectivitate 6G si lanseaza un satelit experimental – Toate acestea in conditiile in care tehnologia 5G lipseste inca din foarte multe tari (inclusiv din Romania). Putem spune ca vor mai trece foarte multi ani pana cand sa avem un 6G real, dar iata ca deja se fac primii pasi.

Nu trebuie sa ne ferim sa spunem ca poate fi o demonstratie de forta, China dorind sa ne arate ca deja se pregatesc de noi tehnologii si ca au fondurile necesare. Mai pe scurt, ne arata ca sunt o adevarata forta la nivel mondial.

Nu cred ca exista ceva date tehnice sau detalii legate de ceea ce ar putea insemna o conectivitate 6G. China sustine ca este primul satelit 6G din lume, a fost lansat din provincia Shanxi si a intrat pe orbita Pamantului alaturi de alti 12 sateliti.

Tehnologia 6G ar putea sa implice utilizarea undelor terahertz de inalta frecventa pentru a atinge viteze de transmisie a datelor mult mai rapide in comparatie cu 5G-ul actual. 

Si cand te gandesti ca in Romania sunt proteste anti 5G sau ca unii cred ca provoaca tot felul de boli grave…realizezi ca suntem departe de 6G, mult mai departe fata de altii.

sursa foto

2 COMENTARII

  1. Au fost proteste anti 5g in mai multe tari si de fapt ai nostri ‘proples’ de pe la ei s-au inspirat . Probabil ca majoritatea sunt din categoria “pamantului plat” desi nu stiu cum dracu isi explica ca orbiteaza sateliitii pamantul , inclusiv luna ..:)))
    Dar nu acestia reprezinta impedimentul principal in implementarea acestor tehnologii ci politicile mondiale. Acum daca om scapa de distrusul de trump poate se mai schimba situația, desi nataraul nu se va lasa usor plecat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here