Acasă Telefoane Chinezesti Clona de Samsung S4 Ieftina – Numai 50 Euro

Clona de Samsung S4 Ieftina – Numai 50 Euro

1
nofollow

Platiti pana in 300 de lei cu toate taxele de transport incluse daca optati sa cumparati aceasta clona de Samsung Galaxy S4 pe care am gasit-o navigand pe internet. Mi se pare un pret incredibil de mic mai ales ca vorbim de un telefon Android ce este dotat cu un ecran de 5 inci si pe deasupra mai are si un design copiat de la Samsung. Telefonul are culoarea alba si primiti la pachet si o husa de piele.

Insa vestile bune se opresc aici ! Spun asta deoarece telefonul sta chiar slab la capitolul specificatii tehnice dupa cum veti vedea in continuare, insa daca nu ai ce face cu 300 de lei poti cumpara telefonul pentru un copil sau macar sa-ti satisfaci curiozitatea.

Clona de Samsung S4 Ieftina – Numai 50 Euro

Untitled

Specificatii tehnice :

Cred ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai vazut un telefon asa de slab ce are memoria RAM de doar 256 MB si cea interna de doar 100 MB ! Si ca sa fie lovitura dura, telefonul nu poate fi folosit 3G sau 4G, avand insa conexiuni 2G, WiFi sau Bluetooth.

Procesorul este de 1GHz single core, ca si placa video gasim un Mali 300, telefonul este dotat si cu doua camere foto – una principala de 3 MP si cea secundara de 2 MP, camere cu care puteti face si inregistrari video.

Ecranul de 5 inci are o rezolutie destul de slaba insa se putea si mai rau. El ofera o rezolutie de 854 x 480 (WVGA), este capacitiv si suporta pana la 2 atingeri simultan in conditiile in care ecranele moderne suporta pana la 10 atingeri sia au rezolutii 4 K, insa pentru 50 de euro …

Untitled

Spor la cumparaturi !

1 COMENTARIU

  1. Buna
    Am primit o clonaS4 MTK 6589 si i-am facut firmware rom cu SP TOOLS FLASH de pe gsm-india.com
    Totul a mers perfect , dar dupa Succes! !!! nu mai porneste si nici nu mai incarca , iar pcul il vede UNKNOW USB device

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here