Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Top Aplicatii GPS Utile Pentru Android

Top Aplicatii GPS Utile Pentru Android

2

In mare parte aplicatiile GPS sunt folosite pentru navigare, ducandu-ne dintr-un loc in altul fara stres si fara probleme. Un GPS (Global Positioning Systemeste un sistem global de navigație prin satelit și unde radio acesta putand calcula poziția exactă (coordonatele geografice exacte) a unui obiect pe suprafața Pământului, cu condiția ca acesta să fie echipat cu dispozitivul necesar, adica cu un  un receptor GPS. La ora actuala aproape toate telefoanele mobile si tabletele sunt echipate cu asemenea receptoare GPS.

Haideti sa vedem impreuna la ce mai poate fi folosit modulul GPS in afara de clasica sa intrebuintare.

Top Aplicatii GPS Utile Pentru Android

Vitezometru GPS

Untitled

Una dintre cele mai interesante aplicatii de acest gen ce poate fi folosita la bordul masinii, pe bicicleta sau atunci cand esti pieton. Aplicatie utila pentru soferi in cazul in care se doreste testarea vitezometrului masinii.

GPS vitezometru iti poate urmări viteza exacta cu care te deplasezi, distanta, timpul , locatiea si de asemenea, iti poate afisa  ora de începere, timpul scurs, viteza medie, viteza maxima, altitudinea, graficul de viteza si multe alte date si statistici interesante.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI .

GPS MAP SEARCH

Untitled

– Motor de cautare excelent de adrese pentru orice oraș din lume.
– Permite de asemenea căuta de site-uri turistice .
– Functii precum zoom in și zoom out.
– Cautarile sunt foarte rapide si precise.
– Această aplicație vă arată coordonatele GPS exacte ale locatiilor.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

GPS Status & Toolbox

Untitled

Aplicatia afiseaza cu precizie datele masurate de senzorii GPS, date precum pozitia si puterea semnalului receptionat de la sateliti, viteza, acceleratia si altitudinea la care va aflati. Are instrumente incluse precum busolă cu nordul magnetic și cel adevărat sau iti ofera posibilitatea sa impartasesti locatia exacta (latitudine si longitudine) la care te afli .

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

GPS PHONE TRACKER

Untitled

Cu această aplicație de urmărire puteti localiza, găsi și urmări alte persoane prin utilizarea de GPS. Aplicația va găsi doar numărul de telefon care este inregistrat pe server, astfel încât pentru a urmări numărul de telefon al unei alte persoane aceasta trebuie să instaleze aplicația și sa înregistreze numarul telefonului care va fi  stocat pe un server de global.

In acest mod puteti tine evidența copiilor tăi, a partenerilot, a angajaților sau altcineva pe care alegeți sa-l urmariti.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Date GPS

Untitled

Aceasta aplicateie este utila atunci cand ai dubii asupra calitatii modulului GPS instalat pe dispozitivul tau. Aplicatia iti ofera date importante si testeaza conexiunea cu satelitii oferindu-ti date importante.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here