baterie

Compania Allview creste in urma evaluarii EcoVadis

Compania Allview creste in urma evaluarii EcoVadis

Compania Allview creste in urma evaluarii EcoVadis, o platforma colaborativa care ofera evaluari privind durabilitatea furnizorilor pentru lanțurile de aprovizionare globale. De la înființarea în 2007, EcoVadis a devenit partener pentru organizațiile de achiziții publice din peste 200 de companii multinaționale de renume mondial, inclusiv Nokia, Samsung, Huawei, Lenovo, Mobiwire, etc.

Allview, brandul românesc de smartphone-uri şi tablete, a obţinut pentru a treia oara consecutiv medalia de argint în urma evaluarii de catre cei de la Ecovadis privind dezvoltarea sustenabila, performanţa de mediu dar şi performanţa sociala. În anul 2018, compania Allview a crescut cu 2 puncte, de la 54 puncte în decembrie 2016 la 56 de puncte în 2018, media tuturor furnizorilor evaluaţi fiind de 42.4 puncte.

Compania Allview creste in urma evaluarii EcoVadis

EcoVadis a recompensat practicile responsabile de afaceri, performanţa de mediu şi performanţa socială a Visual Fan cu o distincţie de argint în 2015, 2016 şi 2018, rezultatele obţinute plasând compania în topul primilor 14% producători evaluaţi.

Criteriile de evaluare analizate au fost: drepturi/practici de muncă, mediu, achiziţii sustenabile, practici comerciale corecte. Scorul obţinut în urma analizei pe cele trei criterii evaluate, plasează compania Visual Fan în top 22% furnizori din categoria producătorilor echipamentelor de comunicaţii, un rezultat excelent în condiţiile în care printre producătorii de telefoane mobile evaluaţi se numără nume mari şi cunoscute în industrie.

Pentru că ne dorim să lucrăm sustenabil şi să ne aducem aportul asupra comunităţii, am căutat mereu să ne îmbunătăţim politicile de protecţie a mediului înconjurător, să creăm relaţii de afaceri bazate pe corectitudine, încredere şi bune practici şi să îmbunătăţim condiţiile de muncă ale angajaţilor noştri, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Allview se alatură viziunii Ecovadis de a-şi desfăşura activitatea într-o lume în care întreprinderile sunt măsurate și recompensate atât prin sustenabilitatea lor, cât și prin măsuri financiare sau de altă natură, având o viziune transparentă asupra impactului lor în întreaga lume și îmbogățind comunitățile lor, crescând din punct de vedere etic.

allview x5 soul pro - unboxing si primele pareri

Cel mai recent telefon al lor este modelul X5 Soul PRO, telefon echipat cu procesor Mediatek Helio P60, 4 GB memorie RAM, sistem de operare Android Oreo, incarcare wireless si display (notch) cu o diagonala de 6.18″ si rezolutie 1080×2246 pixeli. In data de 24 august, Allview va prezenta o alta versiune a modelului X5 Soul, probabil una mai accesibila.