Pentru un brand, produsul în sine este, fără îndoială, cel mai important punct de vânzare. Dar vânzarea unei mărci are nevoie de diferite metode creative de marketing pentru a avea succes într-o piață competitivă.

Prin urmare, legatura între mărcile de telefoane inteligente și sport nu a fost întreruptă niciodată – VIVO și NBA, VIVO și FIFA, Nubia și Cristiano Ronaldo, Huawei și Messi. Referitor la cooperarea cu lumea sportului, Leagoo a inceput sa dezvolte leagaturi tocmai in Premier League, incepand cu 2016.

compania leagoo intra in premiere league, iata cateva detalii

Recent, CEO-ul LEAGOO, Johnson, a anuntat ca va organiza o conferinta de presa. Un anumit club mare din Premier League, va oferi tuturor fanilor fotbalului și LEAGOO o surpriză. La momentul anuntului, o mulțime de fani au banuit ca LEAGOO ar lansa noi telefoane în Londra. Dar, în funcție de distribuția actuală a pieței și de cele trei postere speciale postate de LEAGOO pe pagina officiala Facebook, se poate banui că aceasta companie ar putea deveni sponsor principal in Premier League.

compania leagoo intra in premiere league, iata cateva detalii

Dacă această echipă este Manchester United, Chelsea sau Tottenham Hotspur, vom afla in curand. Vorbind despre cooperarea cu fotbalul, este un lucru familiar pentru LEAGOO. În 2016, producatorul a sponsorizat si alte evenimente din Premier League, facand logo-ul LEAGOO prezent pe terenul de fotbal.

CITESTE SI:  HOMTOM ZOJI Z9, telefon performant rugged, pret cam mare

compania leagoo intra in premiere league, iata cateva detalii

Se spune că de data aceasta, LEAGOO va sponsoriza o echipa de fotbal si ca va lansa un telefon emblematic personalizat cu emblema clubului, iar vedetele die fotbal vor avea, de asemenea, interacțiune cu fanii lor pe piețele LEAGOO din întreaga lume.

Mai multe detalii, vor fi dezvăluite de LEAGOO in data de 17 august. Poate ca experientele de succes ale colaborarii cu Premier League de anul trecut, fac ca LEAGOO sa-si doreasca o colaborare mai profunda.

compania leagoo intra in premiere league, iata cateva detalii

Cu ajutorul partidelor transmise live din Premier League pe diferite posturi de televiziune din întreaga lume, LEAGOO primește șanse de expunere a mărcii în mai multe părți ale lumii, permițând utilizatorilor din diferite țări să aibă o nouă perspectivă asupra platformei LEAGOO.

Ramane de vazut care va fi echipa de fotbal ce va primi sponsorizare din partea companiei Leagoo si ce telefon va lansa cu ocazia acestui eveniment. Apropo, cel mai recent smartphone LEAGOO, KIICAA MIX, se află acum în perioada de pre-vânzare, puteți economisi 30 USD la achizitionare utilizând codul cuponului gearbest: GBLKMIX

compania leagoo intra in premiere league, iata cateva detalii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree