baterie

UMIDIGI S2 Pro, display 18:9 FHD+, lansarea in octombrie

UMIDIGI S2 Pro, display 18:9 FHD+, lansarea in octombrie

UmiDigi S2 Pro este asa cum ne imaginam, o alta clona a celebrului Samsung Galaxy S8. Leagoo Kiicaa S8 si Bluboo S8 sunt anuntate de ceva timp, cei de la UmiDigi nu puteau sta pe loc. Veti observa ca acest terminal este mai puternic fata de cele 2 amintite anterior.

Oricum, este de salutat aceasta aparitie, macar aceasta companie schimba putin macazul in materie de design. Stim ca nu prea stateau bine la acest capitol, aproape toate telefoanele lor seamana intre ele.

UMIDIGI S2 Pro, display 18:9 FHD+, lansarea in octombrie

Vestea mai putin buna, UmiDigi S2 Pro nu este un telefon original, ale elemente imprumutate de la Samsung Galaxy S8, cel putin partea frontala.

Spatele este destul de original, insa camerele foto parca nu se integreaza asa cum ar trebui in peisaj. Este numai o parere personala, gusturile in materie de design, nu se discuta.

Mai mult ca sigur, UmiDigi S2 Pro va fi un telefon unibody, design metalic, observam din imaginile de prezentare margini subtiri ale ecranului. Este posibil totusi ca aceste prime imagini sa denatureze adevarul.

UMIDIGI S2 Pro, display 18:9 FHD+, lansarea in octombrie

Oricum, per total, nu arata rau deloc, specificatiile sunt si ele mai mult decat ok.

Astfel, telefonul se va bucura de un display mare, rezolutie buna (2160×1080 pixeli), compania ne promite ca raportul dintre suprafata frontala si ecranul de 5.99″ este de peste 90%

MediaTek Helio P25 (MT6757CD)ce ruleaza pana la 2.6GHz este procesorul ales in acest caz, placa grafica este de tip Mali T880, frecventa de 1 GHz.

6GB RAM este memoria de tip 16-bit dual-channel 1600 MHz LPDDR4x (la 12.8 GB/sec), cea interna are o capacitate de 64GB insa va putea fi extinsa.

Sistemul de operare este Android 7 Nougat cu interfata celor de la UmiDigi, bateria are si ea o capacitate mare, nu mai putin de 5100 mAh, tehnologia MediaTek Pump Express este si ea prezenta la posturi.

Specificatiile lui UmiDigi S2 Pro sunt excelente la prima vedere, ramane sa aflam detaliii complete, poze reale si ce pret va avea!