Acasă Concurs Concurs, castiga o bratara sport Xiaomi MiBand

Concurs, castiga o bratara sport Xiaomi MiBand

121

Concurs, castiga o bratara sport Xiaomi MiBand – Este un gadget interesant, in special pentru cei pasionati de fitness, sport sau de monitorizarea unor parametri legati de sanatate. La prima vedere, nu pare cine stie ce, este practic un mic dispozitiv SF 😉 ce se monteaza pe o bratara din cauciuc, dispune de 3LED-uri si de un cablu USB plus adaptor. Dispozitivul Xiaomi MiBand inregistreaza pe parcursul unei zile acivitatile si sincronizarea se face prin Bluetooth, compatibil fiind cu Android si IOS

UPDATE: CASTIGATORUL ESTE  GHIOCI CIPRIAN

Este un dispozitiv rezistent la apa, protectie IP67, acumulator de 41 mAh ce rezista in stand by pana la 30 de zile si se incarca prin USB, iar pentru cei cu telefoane Xiaomi avantajele sunt mai multe fata de restul telefoanelor. Daca aveti un telefon Xiaomi, bratara va vibra cand primesti un apel sau o notificare, sau poti debloca telefonul cu ajutorul bratarii, fara sa atingi dispozitivul.

455 Concurs, castiga o bratara sport Xiaomi MiBand

Bratara Xiaomi MiBand printre altele te poate trezi dimineata, poate monitoriza somnul, functie de pedometru si aplicatie dedicata in Google Play sau in magazinul de aplicatii Apple, aplicatie in care va trebui sa-ti introduci pentru prima oara datele tale personale.

Este totusi un produs de calitate, dar destul de simplu si nu cred ca este foarte complicat de folosit. El costa 19$ pe gearbest si cum nu sunt pasionat de sport sau de aceste gadgeturi, aceasta bratara poate fi a voastra prin intermediul unui concurs!

Iata si ce trebuie sa faceti pentru a castiga telefonul:

1 – Like paginii de Facebook Gearbest

2 – Like paginii de Facebook Androidro.ro –  Share la acest concurs pe pagina voastra de Facebook.

3 – Postati un comentariu cu numele complet si real (in acest articol, nu pe Facebook ) in care sa spuneti ce produs va doriti de pe gearbest.com, fara sa lasati link in articol!

Participantii trebuie sa se inscrie cu o adresa de mail reala si valida doar o singura data, numele real, inecepand de astazi si pana in data de 13.12.2015 ora 23:59.

Nu uitati sa comentati aici, nu pe Facebook.

– Extragerea va avea loc pe data de 14.12.2015 prin intermediul random.org

– Castigatorul va fi anuntat prin intermediul adresei de mail cu care se va inscrie in concurs si va avea 5 zile la dispozitie pentru a-si revendica premiul. In cazul in care nu revendica premiul in perioada mentionata se va extrage un nou castigator.

– Expedierea premiului catre castigator se va realiza prin intermediul curierului numai pe teritoriul Romaniei iar toate costurile aferente livrarii vor fi suportate de catre androidro.ro .

Mult SUCCES !

121 COMENTARII

  1. RWATCH M26 LED Bluetooth Watch with Dial / Call Answer / SMS Reminding / Music Player / Anti – lost / Passometer / Thermometer Function for Samsung / HTC + More – WHITE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here