baterie

Allview îi dă in judecata pe cei de la Huawei

Allview îi dă in judecata pe cei de la Huawei

Allview îi dă in judecata pe cei de la Huawei si este o stire mai putin asteptata. Insa, se pare ca asa se intampla si motivul este unul simplu. Gigantul Huawei ar fi utilizat sintagma “ALL-VIEW DISPLAY”, fapt ce ar fi generat o asociere fictiva si ar fi cauzat o confuzie printre clienti.

Probabil ca cei de la Allview nu vor ca potentialii clienti sa creada ca panourile folosite de Huawei sunt imprumutate de la ei, dar nu cred ca aceasta a fost intentia chinezilor. In fine, este clar ca pot exista confuzii intre cele doua denumiri / Allview si All-View, cea din urma folosita de Huawei.

Allview îi dă in judecata pe cei de la Huawei

Iata ce au transmis brasovenii de la Allview catre profit.ro:

Visual Fan SRL a chemat în judecată Huawei Technologies SRL, solicitând sistarea utilizării neautorizate a mărcii Allview și recuperarea prejudiciului provocat prin această folosire fără drept a mărcii, începând cu luna decembrie 2018. Pârâta a folosit, în comunicarea comercială, sintagma ALL-VIEW DISPLAY, generând o asociere fictivă între brandurile Huawei și Allview, de natură să creeze confuzie în rândul publicului consumator și să lezeze drepturile deținătorului legal al mărcii Allview

Allview îi dă in judecata pe cei de la Huawei

Se pare ca pana in acest moment, reprezentantii Huawei din Romania nu au dorit sa comenteze pe aceasta tema. Cert este ca Allview este o marca inregistrata a companiei Visual Fan SRL si denumirea aceasta nu poate fi folosita de nimeni pe teritoriul Romaniai sau al Uniunii Europene. Mai stim ca brasovenii sunt prezenti pe piata din Romania inca din 2004. Insa, au piete de desfacere inclusiv in Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia.