Connect with us

Stiri despre telefoane

Control si comenzi vocale pentru televizoarele Allview ePlay7100

Published

on

Allview ne aduce un nou teaser pentru seria ne televizoare Smart ce urmeaza a fi lansata in curand, cea despre care am mai discutat in acest articol. Observam din nou intentia brasovenilor de a se concentra tot mai mult pe televizoarele Smart TV cu Android, un aspect care nu poate decat sa ne bucure.

De ce sa ne bucure? Deoarece sunt modele accesibile, inclusiv cele cu panouri QLED. De altfel, la inceputul anului 2021, Allview lansa versiunea QL43ePlay6100-U, televizorul SMART QLED cu cel mai mic pret din Romania. Astazi, aflam noi detalii destul de interesante legate de noua serie Allview ePlay7100.

Conform comunicatului oficial, “Allview integreaza pe noile modele controlul vocal TOUCHLESS. Astfel, prin tehnologia Far Field Voice Control, noua serie Allview ePlay7100 le va aduce utilizatorilor o experiență complet nouă, superioară, mult mai confortabila și rapida!

Advertisement

Utilizatorul nu va mai fi nevoit sa atinga telecomanda pentru a face diverse operatiuni.Prin comenzi vocale, aceștia vor putea accesa și cauta conținut, porni sau opri televizorul, regla volumul, controla alte dispozitive intelegente interconectate cu TV-ul și multe altele.”

Sunt cateva detalii pe care le aflam in premiera si pe care le regasim in mod uzual pe televizoarele Smart cu preturi mult mai mari. Asteptam si noi sa vedem specificatiile tehnice oficiale si preturile de vanzare, poate punem mana pe un model si facem un review video.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des