Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview lanseaza un QLED cu cel mai mic pret din Romania, QL43ePlay6100-U

Published

on

Allview lanseaza un QLED cu cel mai mic pret din Romania, este modelul QL43ePlay6100-U si are o diagonala de 43inch. Deja am facut cunostinta cu un model de QLED de la Allview, in articolul de review am incercat sa explic cat mai bine de ce calitatea imaginii este superioara unui traditional LED.

Diferente sunt, un astfel de panou reproduce niste culori pe care le asemanam cu cele reproduse de un AMOLED al unui smartphone, chiar daca tehnologiile sunt diferite. In esenta, un QLED este tot un LED, dar cu ceva tehnologie in plus.

43ePlay6100-U

Intre LCD si lumina de fundal produsa de un panou cu led-uri, mai exista un strat cu nano-particule reactive la energie (puncte Quantum). Acest strat, are capacitatea de a filtra lumina si in acest mod, culorile devim mai saturate si mai placute ochiului.

Advertisement

Allview QL43ePlay6100-U – PRET

Ce inseamna cel mai mic pret din Romania? Allview vinde acest model contra sumei de 1999 lei. Insa, pentru o perioada limitata de timp, exista si un voucher de 300 lei. In acest mod, pretul devine si mai atractiv pentru un astfel de SMART TV cu diagonala de 109cm, primul tv din 2021 ce apare sub acest brand.

Allview QLED QL43ePlay6100-U – Specificatii

Televizorul are un display cu o diagonala de 109cm (43inch) si o rezolutie 4K, adica 3840×2160 pixeli. Capabil de 4K upscaling, ecranul are un contrast de 5000/1, HDR 10, HLG. In materie de design, nu vad schimbari in comparatie cu versiunile din 2020.

Din a doua jumătate a lui 2018 – moment în care a fost lansat primul televizor Allview și până în prezent, am parcurs un drum marcat de o multitudine de inovații tehnologice. Portofoliul companiei a fost extins constant cu noi modele aliniate cerințelor pieței, cu funcționalități și tehnologii de top (4K Upscaling, HDR10, HLG, VA display, Google Assistant, Dolby Audio), toate integrate într-un produs cu un design desăvârșit.

Advertisement

Cota de piață a companiei Allview în 2020 pe segmentul televizoarelor, a ajuns la 4% și în continuare target-ul nostru este de a deveni lideri pe piața românească de Smart TV-uri cu Android TV și Google Assistant integrat.a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 • Design borderless
 • 1.5GB RAM si 8GB stocare
 • Telecomanda SMART cu Bluetooth si butoane dedicate pentru Asistentul Google, YouTube sau Youtube, dar si cu sinteza vocala. Poti cauta rostind anumiti termeni.
 • Sistem de operare Android 9 TV cu Google Play preinstalat, suport inclusiv pentru Amazon Prime Video, HBO sau Netflix.
 • Rata de refresh 60Hz.
 • Tehnologii video integrate – Gamma control, DNR, Control luma adaptiv, Contol contrast local, Game mode, Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated, Ultra-Contrast Dimming și MaxVivid, MStar Advanced Color Engine PRO, SuperiorClear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager și Color Stain Removal Technology.
 • Tuner analogic si digital (DVB-C DVB-T/T2)
 • Chromecast incorporat
 • HLG (Hybrid Log Gamma)
 • Luminozitate 250 cd/mp
 • 4X HDMI, 3X USB, Bluetooth, WiFi IEEE802.11a/b/g/n/ac, Slot card CI
 • Iesire audio digitala, jack audio
 • Oferta de pret si alte detalii

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des