Acasă Tutoriale telefon Cum aflu ce senzori are telefonul meu Android si cum pot sa-i...

Cum aflu ce senzori are telefonul meu Android si cum pot sa-i testez?

2
nofollow

Este vorba de o aplicatie buna pentru Android ce ne ajuta sa aflam toate astea si o face intr-un mod mai original fata de restul aplicatiilor. Desigur ca putem afla ce senzori are un telefon cu Android prin simpla instalare a aplicatiei de bench AnTuTu, insa, asa cum spuneam, “Sensor Box for Android” are un UI mai interesant si este o aplicatie ce a fost descarcata pana acum de peste 1.000.000 de utilizatori.

Are o interfata simpla si fata de aplicatiile care iti spun ce senzori sunt prezenti pe telefonul tau, aceasta-i poate si testa in acelasi timp. Dupa instalare, iti apare un mesaj pe care il poti ignora deoarece promoveaza o alta aplicatie a dezvoltatorului si o poti ignora apasand tasta “back”. Apoi, vei vedea interfata principala si afli imediat ce senzori sunt prezenti in telefonul tau. 

In partea stanga este un telefon cu MediaTEK si in partea dreapta unul cu Snapdragon, vedem din start ca cel cu MediaTEK are numai 5 senzori instalati, insa cel cu Snapdragon se lauda cu 9 (cei mai importanti)

serw Cum aflu ce senzori are telefonul meu Android si cum pot sa-i testez?

Sensor Box for Android testeaza si te informeaza cu privire la:

  • Accelerometru
  • Senzor de lumina
  • Senzor de orientare
  • Senzor de proximitate
  • Senzor de temperatura
  • Giroscop (util pentru ochelarii VR)
  • Senzor de sunet
  • Senzor magnetic
  • Senzor de presiune

Pentru a putea testa unul din senzorii disponibili de pe telefonul tau, este suficient sa apesi pe casuta respectiva si sa-l testezi, cam asa arata interfata aplicatiei pe telefonul cu toti senzorii instalati:

Aplicatia Android care iti testeaza senzorii de pe telefon sau tableta este gratuita si poate fi descarcata accesand acest link din magazinul Google Play.

2 COMENTARII

  1. din pacate allview nu are senzor cu infrarosu am incercat o aplicatie pt tv(telecomanda) plus am mai facut citeva teste cu anumite aplicatii care nu merg iar din ce mam documentat pe net functioneza numai pe diferite versiuni de telefoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here