Connect with us

Tutoriale telefon

Asa postezi o poza in format 3D pe Facebook

Published

on

Cum pui pe Facebook orice poza cu efect 3D (tutorial) – Un tutorial simplu pentru cei ce au vazut asa ceva pe pagina lor de Facebook si s-au intrebat cum se poate incarca orice poza in format 3D.

Este ceva super simplu, nu trebuie activat nimic, nu trebuie dat “like” paginii Facebook 360 si nici nu este nevoie sa editam poza respectiva.

Functia este deja integrata in aplicatia de Facebook, cel putin in cea care ruleaza pe telefoanele cu Android. Eventual, este necesar sa actualizati aplicatia. Rezultatul va fi ca cel pe care-l vedeti mai jos.

Advertisement

*daca cititi articolul pe un PC sau pe un laptop, miscati mouse-ul pe poza de mai jos. Daca-l cititi cu ajutorul unui telefon mobil, intrati pe pagina de FB androidro.ro si vedeti exemplul.

Un usor efect 3D, acesta apare in momentul in care derulam cu degetul pe display. Este o poza obisnuita si daca va intrebati ce inseamna, iata si raspunsul. Poza este facut prin parbriz, acesta era ud si in fata de vad stopurile unei masini.

Cum pui pe Facebook orice poza cu efect 3D

Deschizi aplicatia Facebook pe telefon, te duci la contul tau si incepi sa creezi o postare. Pe urma, iti vor aparea cateva optiuni. O cauti si o selectezi pe cea din urma “Fotografie 3D”.

Advertisement

Vei fi redirectionat automat catre galeria foto a telefonului, de acolo va trebui sa alegi orice poza. O selectezi si aceasta se va incarca pe Facebook si se va creea automat cu efect 3D.

Primim si cateva sfaturi, este bine sa evitam obiectele transparente si scenele cu reflexii ale luminii. Iata si capturi de ecran:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des