Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum am ramas fara colet pentru ca o angajata ar fi furat

Published

on

Cum am ramas fara colet pentru ca o angajata ar fi furat – Daca nu sunteti la curent cu stirile, va spun ca in data de 29 decembrie 2021, o angajata a unei firme de curierat din Brasov a fost retinuta pentru furt calificat. Angajata este in varsta de 18 ani, adica o tanara.

Nu am sa dau numele firmei de curierat, este o ancheta desfasurata de Politia Romana. Angajata se afla in timpul programului de lucru si ar fi sustras bunuri din colete. Tanara a fost reținuta pentru 24 de ore și introdusa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Acum vine si partea interesanta. Sotia si-a comandat o pereche de casti de la un magazin (al unei companii de telefonie mobila), comanda a fost plasata inainte de Craciun.

Advertisement

Magazinul s-a miscat repede, a trimis comanda catre firma respectiva de curierat si de atunci si pana astazi, 07.01.2022, pauza totala. Coletul este de negasit. Si cum stau in Brasov si sotia s-a interesat la magazin si la firma de curierat, cred ca momentan ne putem lua adio de la acest colet.

Stiu ca ati vrea sa spun despre ce firma este vorba si sa pun clar un print screen cu awb-ul, insa nu am sa o fac (este ancheta politiei in curs). Consider ca nu este vina lor (a firmei de curierat) pentru ceea ce s-a intamplat, orice companie de curierat poate trece prin asa ceva. Cu siguranta sunt o multime de camere de supraveghere in depozit. Deci, am copiat din awb si am lasat mai joc cateva detalii, fara cele esentiale.

Sursele mele spun ca angajata respectiva ar fi umblat la coletele trimise de catre companiile de telefonie. Stiti si voi, colete mici dar cu valori mari in interior.

Advertisement

Expeditia a fost preluata de catre ……. in data

27.12.2021 17:19

Expeditia a plecat din ……. Bucuresti spre destinatie in data

27.12.2021 23:19

Advertisement

DETALII EXPEDIȚIE

Numar AWB: ……….

Data AWB: 27.12.2021

Status expediție: Expeditia a plecat din hub-ul ……… Bucuresti spre destinatie in data 27.12.2021 23:19

Advertisement

Acum, pana cand Politia Romana nu dezleaga misterul, nu am cum sa acuz pe nimeni si nici nu vreau sa fac asta. Insa, este sigur ca acel colet a plecat, a ajuns in Brasov (asa mi s-a spus) si de aici…mister total. AWB-ul nu mai arata nicio miscare. Am sunat la Bucuresti si de acolo mi-au spus ca da, coletul a ajuns in Brasov si sa sun acolo.

Am sunat la firma de curierat din Brasov, am cerut detalii si doamna de la telefon mi-a spus senis “din pacate, coletul dvs. s-a pierdut”. Am cerut detalii si dupa cateva secunde, conversatia s-a terminat brusc. Fie mi-a inchis telefonul voit, fie brusc a aparut o problema tehnica.

Nu spun ca este vina companiei de curierat, ei nu au facut sa asigure un loc de munca si probabil ca Politia Romana va solutiona cazul. M-am deplasat personal la sediul din Brasov si acolo, am fost instiintat ca trebuie sa sun la magazinul respectiv si sa refac comanda. Am inteles ca mai departe ramane intre firma de curierat si magazinul respectiv. Sa vedem cat va dura solutionarea acestui caz.

Advertisement

Valoarea coletului era destul de mica, insa ma intreb ce as fi facut daca era un telefon de 1000 de euro sau o valoare mai mare. Nu stiu momentan daca exista asigurare pe produsul respectiv.

sursa foto foto 2

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des