Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum ar fi sa scapi pe jos un iPhone 15 PRO?

Published

on

Cum ar fi sa scapi pe jos un iPhone 15 PRO, este visul urat ar oricarui posesor de telefon mobil, indiferent de brand sau de model, poate ca fac exceptie telefoanele rugged, cele imbracate intr-o carcasa groasa si cauciucata.

Dar daca scapi pe jos un iPhone 15 PRO, telefon ce costa “o caruta de bani”. Vedeti mai jos un clip destul de interesant, material video ce a strans peste 100.000 de vizualizari, asta s-a intamplat in numai cateva ore de la publicare. Se dovedeste inca o data ca interesul pentru produsele Apple este unul enorm.

El a vrut sa vada cat de rezistent este noul smartphone si l-a testat intr-un mod interesant. Cred ca a vrut sa arate ce se intampla in cazul unui eveniment mai putin dorit si complet nefericit. Sa scapi telefonul din mana si acesta sa nu aibe husa de protectie.

Advertisement

Acum, cred ca sunt putine persoane care dau o suma consistenta pe un smartphone su nu-l blindeaza cu huse si folii din sticla. Interesant este ca Apple ne-a tot spus ca acest telefon mobil de generatie noua este unul ce are un sasiu fabricat in titan. Si a ales acest material…pentru rezistenta.

Ce se intampla cand scapi pe jos un iPhone 15 PRO

Titanul este un metal cunoscut pentru rezistenta sa mare la coroziune si la temperaturi inalte, fiind si unul dintre cele usoare metale, avand o densitate foarte mica comparativ cu alte metale precum otelul sau cuprul.

Advertisement

Si chiar daca este vorba despre sasiul telefonului, acesta fiind mai rezistent, ar trebui in mod normal sa ofere o protectie mai buna si altor componente. Ma gandesc ca asta a fost si in mintea celor de la Apple.

In caz contrar, ar fi putut foarte simplu sa continue cu aluminiu, material utilizat la scara larga in acest domeniu. Dar nu cumva este si putin de marketing la mijloc? Numai sa auzi “telefon din titan” si te gandesti la ceva wow!

In fine, clipul de mai sus demonstreaza ce se poate intampla daca nu ai grija de al tau iPhone, dar cred ca era de asteptat sa apara si daune, nu a menajat deloc modelele din video.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des