baterie

Xiaomi lucreaza la MIUI 15 pentru Redmi K70

Xiaomi lucreaza la MIUI 15 pentru Redmi K70

Xiaomi lucreaza la MIUI 15 pentru Redmi K70, dar este vorba despre Android 15, nu 15! Se pare ca mereu, acest producator este cu un pas (cititi numar) inainte ;). Acest telefon ar urma sa fie varful de gama al acesteti serii, cel mai performant telefon sub acest brand.

Intr-un anunt recent, Xiaomi a dezvaluit ca lucreaza la actualizarea MIUI 15 pentru telefoanele din seria Redmi K70. Conform surselor interne, aceasta actualizare este bazata pe sistemul de operare Android 14 si este asteptata sa fie lansata in prima saptamana din decembrie.

Publicatia IT House a raportat ca Xiaomi testeaza mai multe versiuni ale MIUI 15, inclusiv MIUI-V15.0.0.2.UNLCNXM, MIUI-V15.0.0.2.UNKCNXM si MIUI-V15.0.0.1.UNMCNXM. Cu toate acestea, nu este inca clar la ce dispozitive se vor aplica aceste versiuni.

Xiaomi lucreaza la MIUI 15 pentru Redmi K70

Xiaomi pregateste intens MIUI 15

Seria cuprinde trei modele: Redmi K70 Pro, Redmi K70 si Redmi K70E. Fiecare model vine cu specificatii diferite, inclusiv tipurile de procesoare.

Xiaomi lucreaza la MIUI 15 pentru Redmi K70

Redmi K70 Pro va fi echipat cu un procesor Snapdragon 8 Gen 3, acesta urmand sa fie cel mai performant chipset destinat telefoanelor Android si sa fie lansat in luna noiembrie. Dar din pacate, va ramane fabricat tot pe 4nm si nu ar avea cum sa-l prinda din urma pe noul Apple A17, cel prezent in telefoanele de top de la Appl si fabricat pe 3nm.

Redmi K70 va avea un procesor Snapdragon 8 Gen 2. Modelul Redmi K70E va trebui sa se multumeasca cu un MediaTEK Dimensity 9200+.

Cu aceasta noua actualizare, Xiaomi pare sa isi consolideze pozitia pe piata smartphone-urilor, oferind utilizatorilor imbunatatiri semnificative la nivel de sistem de operare. Detaliile complete vor fi dezvaluite odata cu lansarea oficiala, care, dupa cum se pare, nu este prea departe.