Acasă Stiri Android Si Noutati Cum sa arunci banii pe geam cu Mystery Box, in Romania

Cum sa arunci banii pe geam cu Mystery Box, in Romania

6

Mystery Box, o cutie pe care o cumperi de pe internet, fara sa stii ce este in interior. Practic, dai banii pe nimic. Pe Facebook, pe YouTube dar si pe alte platforme, apar reclame si chiar materiale video sponsorizate. Practic, platesti cativa zeci de dolari sau de euro si te atepti ca in interiorul cutiei Mystery Box, sa gesti un iPhone X. Asa suna una dintre reclame.

Din pacate, cei mici cad prada unor astfel de inselatorii. Sunt multi youtuberi din Romania ce au clipuri in care promoveaza diverse site-uri prin intermediul carora se pot achizitiona astfel de cutii misterioase, Mystery Box. 

Spre exemplu, daca scrii pe YouTube “mystery box romania”, primele 3 rezultate sunt cele de mai jos. Uitati-va cu atentie la pozele de prezentare a clipurilor. Automat, iti dai seama ca totul este fals, toate clipurile sunt sponsorizate. Daca ne uitam la restul rezultatelor cautarii, ramanem si mai surprinsi. Aproape toti cei ce deschid un Mystery Box, au parte de cate un telefon scump, parfumuri, etc.

Mai trist, numarul vizualizarilor este extrem de mare. Si la fel de tristi, cei mici sunt tinta, ei sunt vulnerabili, clipurile sunt adresate catre ei. Pentru a merge mai departe, intram pe un astfel de site si consultam lista de preturi:

Asa cum era normal, pe prima pagina, apar numai recenzii pozitive. Toti spun cat au fost de incantati, ca vor mai cumpara, ca vor recomanda si altora, etc:

Este numai un exemplu. Daca vreti totusi sa comandati un Mystery Box din Romania, nu trebuie sa cautati mult. Gasiti pe eMag, vandut de parteneri. Costa 300 de lei, este un cadou pentru el. Ce primesti pentru acesti 300 de lei? Ne lamureste chiar vanzatorul:

Mystery Box Man (pentru el) este cadoul ideal in momentul in care nu stii ce sa ii cumperi. In cutie veti avea produse de minim 350 lei GARANTAT  (valoare de piata).

 Mystery Box poate / va include unele sau toate din urmatoarele elemente:

(nu fiecare articol)

0.1  x lucru

0.0001 x Ceva

1 x element secret

10 x Produse nedezvaluite

100  x elemente neidentificate

1111 x ???”

Deci, sa fie clar. Platesti 300 de lei, primesti produse de minim 350 lei GARANTAT si primesti 0.1  x lucru! Concluzie – Nu dati banii pe astfel de cutii magice si misterioase, nu vei primi niciun iPhone X sau alt cadou incredibil! Cu banii acestia, te poti distra sau iti poti cumpara ceva de care chiar ai nevoie.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here